Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcialem was przestrzec przed ta panna

Polecane posty

Gość gość

umowilem sie w sobote z taka laska z lipna, ktora oyebaua mnie na ponad 100 zl (110) podawala sie za Manuele taka blondyna, sredniego wzrostu i duze cyce, ale jak wyjela to troche zwisy lat okolo 25 miala mini czarna, kozaki w panterke, kurtke dzinsowa i czerwona bluzke spotkalismy sie w lesie we Wloclawku na seks za hajs i wlasnie mowila, ze wezmie 100 za numerek z lodem ale za cyckow pokazanie i macanie ich wziela jeszcze 10 zl... inaczej nie chciala wyjac, a ze myslalem, ze ma lepsze do zaplacilem zrobila mi na poczatek loda, ale slaby byl, bo widzialem jak bierze tylko glowe do mordy ledwo co a reszte reka robi wszystko i glupia myslala, ze sie nie skapne i jej mowilem wez glebiej a ona sie wk****ila i possala tak pare sekund i znowu wrocila do tego beznadziejnego obciagu potem byl seks w gumie ale tez dosyc slabo bo byla srednio ciasna i slabo jeczala wlozylem jej w d**e to przy tym strasznie marudzila w koncu jej sie spuscilem na twarz, ale po dlugich staraniach ogolnie to nie polecam tej panny czy ktos ja zna? macie takie same doswiadczenia? dajcie namiary na lachony z wloclawka i okolic co sie dobrze wala

Gość gość
"ale za cyckow pokazanie i macanie ich wziela jeszcze 10 zl..." ojojoj ładnym dysponujesz budżetem :D Nie masz kasy? Nie umawiam się z dziffkami

Gość gość
Nie masz kasy? Nie umawiaj się z dziffkami

Gość gość
mam kase tylko chciala 10 zl a takie cos pokazala wczesniej osztustka ustalala, ze 100 zeta bez doplat za full wezmie to co moze mialem jej wiecej dac bo tak?

Gość gość
18:46 Tak robią faceci z gestem Masz kasę a spotykasz sie z leśnymi dziffkami za 100 zł hahaha myślałeś, ze Pamela Anderson cie tam spotka? Za 100zl ? W lesie ? Odłóż z 500 i idź na prawdziwe k*****, ale z twoja "kultura" nie sadze, ze któraś cie przyjmie.

Gość gość
czlowieku naucz sie czytac to, ze sie umowilem z panna w lesie to nie znaczy, ze to ssak lesny poznalem ja na czacie i widzialem jej foty, akurat dala prawdziwe i umowilismy sie tam, bo nie miala swojego lokum i chciala tylko 100 zl a powiedziala, ze wszystko zrobi co chce za to, wiec mialem te 100 zl przygotowane a u dzifffek po 500 zl za godzine bylem i zadnej rewelacji, sztuczne lale i ja nie bede przeplacal

Gość gość
Roxa

Gość gość
Jest takie forum garsoniera, przenieś tam swoje chamskie komentarze i obrzydliwe opisy sexualnych przygód w krzakach :D

Gość gość
nie jestem chamski ani obrzydliwy

Gość gość
No nie :D Jesteś męska kurwą i to jest bardzo obrzydliwe. Brzydziłabym się spać z kimś takim.

Gość gość
Beyonce, Angelina Jolie i Naomi Campbell miały przybyć na yebanko w lesie z takim chamem i sknerusem hahaha

Gość gość
Obydny jest sposob w jaki koles opisał seks z ta panna. Zwierzęco, mechanicznie fuuj. Równie dobrze mógłbyś pisac o usuwaniu odchodów z wiejskiej kloaki - ten sam poziom. Zbyt duzo realizmu i biologii.

Gość gość
o co wam chodzi? nagle takie cnoty jestescie i was brzydzi a robicie to samo przeciez tylko ze swoim chlopakiem albo laska, wiec wtf i tak samo to wyglada i nie ma co tego ubierac sztucznie w ladne slowka biologii nie oszukacie /autor postu

Gość gość
Chłopcze nie porównuj seksu z miłości z partnerem lub partnerka do seksu z pierwszą lepsza osoba i to za kasę...

Gość gość
Haha, a czego ty się naiwny frajerze spodziewałeś za stówę? :D Za porządniejsze ru/chanie to biorą 200-300 zł za godzinę, a nie stówę. Poza tym nie oszukała cię - umawialiście się tylko na ob/ciąch i na ruc/hanie, a nie na pokazywanie cycków. Dzi/wki nawet za przytulenie po seksie też każą sobie dopłacać, także mnie to nie zdziwiło.

Gość gość
o jeeezu, oszukała go na.... 10 ZŁOTYCH, hahahahahaha !!!!!

Gość gość
Może byłeś mało atrakcyjny, dlatego wzięła drobną dopłatę ;)

Gość gość
zal wam d00pe sciska, ze nie zarabiacie tak szybko 110 zl te babska co tu zale wylewaja

Gość gość
Ja piertolę ! :-D Chłopie! Ale prymityw z Ciebie :-D

Gość gość
gość dziś Chłopcze nie porównuj seksu z miłości z partnerem lub partnerka do seksu z pierwszą lepsza osoba i to za kasę... a do czego mam porownywac jak to to samo? tylko panny udajecie, ze tak nie jest. chetniej d00pci dajecie jak wam wasz chlop fajne buty kupi albo jakis inny fatalaszek, nie? a co, moze sie myle? u dzifffek to chociaz jasny uklad a w zwiazkach sie oszukujecie a tu nie ma nic za darmo i sie z tym pogodzcie lalunie i tez tak samo to 'oblesnie' wciaz wyglada jak wy robicie obciag swoim fagasom

Gość gość
Przykro mi że twoje byle tak robiły, bo ja mojemu mężowi o******* z miłości a buty sama sobie kupuje za swoje pieniądze. Nie potrzebuje sponsora.

Gość gość
Pewnie byłeś brzydki i kazała sobie dopłacić :)

Gość gość
:D :D :D hahaha to znowu prowo, ale chociaz śmieszne :D