Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba według chłopaka

Komentarze chłopaka

Polecane posty

Gość Gruba według chłopaka

Pomiędzy mną a moim chłopakiem jest jakieś 5cm różnicy i to ja jestem wyższa od niego bo on ma około 170cm wzrostu. Jesteśmy że sobą prawie rok i ode mnie nigdy nie usłyszał że przeszkadza mi to jest niższy, chociaż czasami jest to irytujące. Jednak on ciągle komentuje mój wygląd, nie jestem gruba, BMI mam w normie i to bliżej niedowagi niż nadwagi a on i tak uważa że jestem za gruba. Chyba że akurat ma dojść do seksu, wtedy mam wszystko idealnej wielkości. Jakiś czas temu gdy nakrecalismy się smsami to pisał że chciałby leżeć ze mną w ciasnym łóżku żeby być blisko mnie, a dziś gdy dojechał do hotelu napisał mi że ma wąskie łóżku to ja mu napisałam to co on wcześniej że chciałabym leżeć z nim w tym łóżku, a on do mnie ze ja sama się tam nie dam rady zmieści a dla niego to już wgl nie będzie tam miejsca. Nie odpisałam mu na tą wiadomość, minęło jakieś 30 minut i chyba zauważył że mnie to uraziło bo zaczął pisać że skoro chce tak spać to się cieszy ale on poszedłby na podłogę żebym miała miejsce.

Gość gość
CHWALISZ SIE CZY ZALISZ?

Gość gość
Masz p********o chłopaka. Rzuć go

Gość gość
ty naprawdę głupia jesteś skoro jesteś z takim facetem. nie wiem czy byłaś w takiej sytuacji że twój facet akceptuje taką jaka jesteś, twierdzi że jesteś najpiękniejsza i patrzy na Ciebie cały czas maślanym wzrokiem.... byłaś w takiej sytuacji?