Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina to w większości wieśniaki cebulaki, atakują 40 latke w ciąży

Polecane posty

Gość gość

moją matke chrzestną, długo czekała na tego jedynego ale sie doczekała i jest szczesliwa a to bydło ? wczoraj do kościoła księdzu ''d**e lizac'', na tace rzucac, lansowac sie w garsonkach a dzis od rana znow to samo, smiechy, hihy, ploty, psy szczekają karawana jedzie dalej, ona i tak wyglada lepiej niz moje 20-30 letnie kuzynki z d****i jak szafa z długami providentami cieszącymi się z 500 plus jak male dzieci na cukierka... czy wasza rodzina to tez taka patologia czy tylko ja mam pecha? mi tez tyłek obrabiają, ze po co konczylam 2 kierunki studiów, ze dopiero prace zaczelam ?! a kiedy mi składki bedą odprowadzac, z czego bede miala emeryture jak składek nie mam ?!

Gość gość
Patole patole Patole

Gość gość
i po co utrzymujesz kontakt z takim rynsztokiem ? moja rodzina to też kłamcy, krętacze, cwaniaki, niby się martwią troszczą ale myslą tylko o sobie, tylko czekają aż się człowiekowi noga podwinei i cie wyśmiewają, przechwałki dziećmi, lansowanie się importowanymi samochodami

Gość gość
Hahaha, tak jakbym czytała o swojej. Banda naciągaczy , złodziei i hipokrytów . Dobrze ze uciekłam z domu w wieku 18 lat i nie utrzymuje kontaktów .