Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Depilacja laserowa

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czesc wszystkim :D mam takie pytanie do os贸b kt贸re mialy albo wiedz膮 cos na temat depilacji laserowej. Jestem po 6 zabiegu na pachy, pozbylam sie okolo 50-60% wlosow (niestety), dodam ze mialam zabieg wykonywany Ligh Sheer Duet w Laser DeLux. Jak mozna sie domyslac nie jestem za bardzo zadowolona z efektow, juz po ostatnim zabiegu myslalam ze pozbylam sie problemu, ale niestety wlosy odrosly, a po zgoleniu bardzo ciemne. Nie wiem co mam teraz zrobic, bo ostatni zabieg mialam robiony okolo 10 tygodni temu i najwczesniej bylabym w stanie kupic zabieg na za 2 tygodnie poniewaz wroce z wakacji. S膮dzicie ze taki odst臋p czasu moze sprawic ze caly zabieg bedzie bez efekt贸w i nie ma sensu juz ladowac kasy w to? Jestem sklonna wykupic jeszcze max. 4 zabiegi jesliby to mialo przyniesc oczekiwane efekty. Co o tym myslicie i ile miakyscie zabieg贸w? :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Do skutku! Masz czarne wlosy szanse na 100% pozbycia sie zarostu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Laser moze maksymalnie usunac 90% owlosienia, a zabiegi i tak trzeba powtarzac. Znam przypadek, gdzie po depilacji laser wlosy zaczely odrastac ciemniejsze i grubsze. Twoja decyzja, ale cudow nie oczekuj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem depilacja laserowa w klinice op艂aca si臋 mniej, bo jest do艣膰 kosztowna. Ja osobi艣cie zdecydowa艂am si臋 na zakup depilatora ipl od Panasonica - moim zdaniem jest genialny, zdecydowanie spe艂nia ka偶d膮 moj膮 potrzeb臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Depilacja laserowa to najlepsze rozwi膮zanie je偶eli chodzi o usuwanie na zawsze zb臋dnego ow艂osienia. Ja d艂ugo zastanawia艂am si臋 nad takim zabiegiem. Zawsze depilowa艂am miejsca intymne kremem bo mniej podra偶ni艂a ni偶 maszynka...no ale ile mo偶na. Zapisa艂am si臋 do http://www.laserestetic.pl/ i zlikwidowa艂am problem na zawsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Udziel臋 zni偶ki -20% na depilacj臋 dowolnych cz臋艣ci cia艂a (ilo艣膰 dowolna) w salonach Laser DeLux w ca艂ej Polsce. Polecam ich us艂ugi :). Zainteresowanych prosz臋 o kontakt na kyluspoe@gmail.com, odpisuj臋 maksymalnie w ci膮gu kilku godzin (zwykle wcze艣niej).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MajaKaja23
Ja tam polecam depilacj臋 laserow膮 w Vici Clinic. W艂oski znikaj膮 bezpowrotnie, a ca艂o艣膰 jest zupe艂nie bezbolesna i naprawd臋 szybka. Pozdrowienia dla Gosi, kt贸ra wykonywa艂a mi zabieg - jeste艣 super :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Cukiereczek88
Polecam wybra膰 si臋 do naprawd臋 dobrego salonu kosmetycznego. Ja chodz臋 do Vici Clinic. Depiluj膮 szybko, bezbole艣nie, a co najwa偶niejsze skutecznie. By艂am w szoku jak szybko w艂oski znikn臋艂y. A najlepsze w tym wszystkim jest to, 偶e nic nie boli :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PaulinkaSzminka
W Krakowie w Vici Clinic robi膮 艣wietn膮 depilacj臋 laserow膮 laserem Light Sheer Duet. Zabiegi s膮 praktycznie bezbolesne. przy okazji na ka偶dy pierwszy zabieg dostaniemy 50% rabatu. Warto wypr贸bowa膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julia1112
W Vici Clinic w Krakowie zabiegi wykonywane s膮 nowoczesnym laserem Light Sheer Duet. Cz臋sto mo偶na trafi膰 na r贸偶ne promocje, jak na przyk艂ad rabat 50% na pierwszy zabieg. Zabiegi wykonywane s膮 przez pani膮 Kasi臋, przesympatyczn膮 profesjonalistk臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 blondynka_krk
Depilacja laserowa jest 艣wietnym rozwi膮zaniem dla ka偶dego. Wystarczy kilka zabieg贸w, aby pozby膰 si臋 zb臋dnego ow艂osienia na zawsze. W Vici Clinic w Krakowie wykonuj膮 te zabiegi za pomoc膮 nowoczesnego lasera Light Sheer Duet. Warto wypr贸bowa膰 - na pierwszy zabieg na ka偶d膮 parti臋 cia艂a dostaniecie zni偶k臋 50%.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nikitaczikita
Zabiegi laserowej depilacji robi艂am w Vici Clinic w Krakowie. Ka偶demu polecam to miejsce. Przemi艂a obs艂uga (pani Kasia i pani Gosia - pozdrawiam!), efekty bardzo szybko widoczne. No i co bardzo wa偶ne - zabiegi prawie wcale nie bola艂y. To dla mnie ogromna zaleta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰55555
Zach臋cam do zabieg贸w depilacji laserowej. Ja swoje robi艂am w Vici Clinic w Krakowie. Raz trafia艂am na pani膮 Kasi臋, raz na pani膮 Gosie - obie przemi艂e. Szczerze polecam to miejsce - efekty s膮 naprawd臋 super.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ania Halina
Kiedy艣 mia艂am ogromny problem z ow艂osieniem - w艂osy ros艂y mi bardzo szybko, przez co musia艂am codziennie je goli膰. Jaki艣 czas temu za namow膮 kole偶anki trafi艂am do Vici Clinic w Krakowie. To by艂a dobra decyzja. Par臋 zabieg贸w i z g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Duriannn
Polecam zabiegi depilacji laserowej wykonywane laserem Light Sheer Duet. W艂a艣nie takim laserem dysponuj膮 w Vici Clinic w Krakowie. Zdecydowa艂am si臋 u nich zrobi膰 3 zabiegi usuwania ow艂osienia z 艂ydek. Efekt jest naprawd臋 艣wietny i polecam te zabiegi ka偶demu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Joanna091990
Depilacja laserowa to najlepsza mo偶liwa opcja. W zesz艂ym roku zrobi艂am sobie zabiegi depilacji laserowej na 艂ydki w Vici Clinic w Krakowie, do dzi艣 w艂oski nie odrastaj膮. Mam 艣wi臋ty spok贸j. Zabiegi nie bola艂y wi臋c tego te偶 nie musicie si臋 obawia膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MajkaMaj
Dlatego lepiej si臋 upewni膰, 偶e idzie si臋 do dobrego gabinetu na taki zabieg. Ja kiedy艣 mia艂am robion膮 depilacj臋 laserow膮 i nie by艂o efekt贸w, z powodu jasnego koloru w艂osk贸w. Teraz jest mo偶liwa epilacja w Klinice Krajewskiego na Powi艣lu- vectus - epilacja laserowa http://estivance.pl/zabiegi/epilacja-laserowa-vectus-cynosure/ , kt贸ra usuwa w艂oski skutecznie, bez wzgl臋du na ich kolor.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aplauzz
Zach臋cam ka偶dego do spr贸bowania zabieg贸w depilacji laserowej. Mo偶ecie wybra膰 si臋 do Vici Clinic w Krakowie - oni wykonuj膮 te zabiegi najwy偶szej klasy laserem Light Sheer Duet. Taki laser usuwa tak偶e jasne i cienkie w艂osy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 storczykk
Depilacja laserowa jest bardzo wygodna. Nie ma znaczenia jaka pora roku - nie musz臋 o nic si臋 martwi膰 :) By艂am w Vici Clinic w Krakowie i zdecydowa艂am si臋 na pachy oraz 艂ydki. Kilka zabieg贸w i z g艂owy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kalicka22
Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e zdecydowa艂am si臋 na depilacj臋 laserow膮. Mam przynajmniej 艣wi臋ty spok贸j. Zabiegi robi艂am w Vici Clinic w Krakowie - polecam ka偶demu to miejsce. Mega profesjonalne podej艣cie do klienta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tania1778
Bardzo si臋 ciesz臋, 偶e zdecydowa艂am si臋 na depilacj臋 laserow膮. Mam przynajmniej 艣wi臋ty spok贸j. Zabiegi robi艂am w Vici Clinic w Krakowie - polecam ka偶demu to miejsce. Mega profesjonalne podej艣cie do klienta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wanilia111

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mariczkaaaaaaa
Polecam depilacje laserowa w klinice Dr Legrand w Krakowie. Rozpocz臋艂am u nich serie 偶abiegow na ca艂e nogi oraz bikini i jestem zachwycona pierwszymi efektami. W艂osk贸w jest zdecydowanie mniej! Bardzo wa偶ny jest r贸wnie偶 dla mnie fakt, i偶 nawet przy bikini depilacja laserowa w tej klinice jest praktycznie bezbolesna. Polecam dziewczyny!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mirela Sak
Witaj, Karolino, zabieg depilacji jest przyjemny i bezpieczny tu masz film z zabiegiem depilacji https://www.youtube.com/watch?v=jYej8j9cNGQ pami臋taj te偶 偶e cena zabiegu nie jest , radz臋 poczyta膰 o r贸偶nicach mi臋dzy laserami Lightshher i Vectus

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kinia 123
Pom贸偶cie! Moje nogi wygl膮daj膮 dramatycznie. Mam same krosty, a potem blizny. My艣la艂am o depilacji laserowej, ale nie mam poj臋cia jaki laser wybra膰. Podobno Palomar Vectus jest najlepszy, czyta艂am o nim troch臋 tutaj http://depilacja-laserowa.torun.pl. Polecacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kosmetyczka 30
Najlepsza jest natrualna depilacja Od ponad dw贸ch lat stosuj臋 depilacj臋 cukrow膮. Nie mam 偶adnych problem贸w z wrastaj膮cymi w艂oskami i bliznami. Najpierw kupowa艂am gotow膮 past臋, ale mo偶na j膮 zrobi膰 samemu. Jak chcesz troch臋 informacji to poczytaj http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Funny 23
Za miesi膮c ko艅cz臋 cykl depilacji. Jestem bardzo zaskoczona. Wybra艂am przetestowany gabinet z najnowszym laserem. Nie 偶a艂uj臋. Du偶o wyszuka艂am tu www.ib.com.pl/zdrowie-i-uroda/depilacja-laserowa-zabieg-medyczny-estetyczny. Przekona艂am si臋 na w艂asnej sk贸rze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nice 27
Moja siostra zdecydowa艂a si臋 na depilacj臋 laserem, jak dobrze zapami臋ta艂am, to dowiedzia艂a si臋, 偶e najlepszy jest Palomar Vectus . Jest ogromnie zadowolona. Sama by艂am zaskoczona rezultatem. Po jednej sesji zauwa偶alne by艂y efekty. To by艂 s艂uszny wyb贸r. Nie czu艂a b贸lu. Mega skutek. Je艣li zastanawiacie si臋 nad depilacj膮 laserow膮, to w 100% polecam. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/

Udost臋pnij ten post