Gość gość Napisano Lipiec 18, 2017 Jestem wolną kobietą, przez rok czasu pisałam SMSY z mężczyzna. Mielismy sie spotkac ale zawsze było COŚ co nam to uniemozliwiało . Więc polubilismy sie ale to wszystko stało w miejscu ..... nawet tak naprawde sie NIE ZNAMY . od jakiegos czasu zaczelam sie spotykac z kims zaledwie kilka razy ,poprzedni nieznany kolega wie o tym,gdyz mu powiedzialam.Bez żadnyh szczegółow tylko tyle,że sie dobrze dogadujemy. ale nasze relacje sie jakby zmieniły . Oni sie znaja ...kolega nieznajomy prawi mi złosliwosci pod jego kontem lecz czasem zacheca do znajomosci inna razą znow mowi,że biore co popadnie z drugiej strony pisze,że chcialby mnie poznac ALE teraz mam innego kolegę . czuje tak jakby chcial mnie odepchnąć od tego nowego kumpla. nierozumiem tego zachowania .przez rok czasu jakos nie wykazal sie silna checia by mnie poznac... niby chcial ale zawsze cos bylo ..nie teraz bo cos tam.... itp itp teraz jak mam KOLEGĘ to czuje jakby chcial mnie od niego odsunąć. jak mam rozumiec to zachowanie o co mu chodzi??? pytalam go ale wszytsko jest tak nie jasne ,że nie uzyskalam zadnej odpowiedzi. ostatnio nawet sie poklocilam z nim (nieznanym ) przez smsy bo niby jak inaczej skoro sie nie znamy .. nie chce ograniczac pisania z NIEZNANYM ale to idzie w zła stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach