Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc przy zbędnych kilogramach

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję dietetyka lub trenera, który skutecznie pomoże Mi zwalczyć nadwagę. Kogo polecacie .

Gość gość
Pan Piotr Żeberkiewicz jest świetnym specjalistą. Bardzo polecam, pierwszy miesiąc prawie 10 kg mniej. Dieta prosta, tania i co najważniejsze smaczna, do tego fantastyczne wsparcie psychiczne. Problemy z nadwagą tylko z Panem Piotrem . Szczerze polecam

Gość Kalifa456
Z trenerów personalnych polecam panią Katarzynę Gryko . dzięki niej schudłam 7 kg ;) http://katarzynagryko.pl . I ma wiele osiagnięć na koncie ;)

Gość Leoni56
Tak się składa ,ze moim trenerem była pani Katarzyna Gryko Otrzymałam od niej ogromne wsparcie , świetnie dobrana dieta oraz plan treningowy sprawiły ,ze schudłam ale jadłam normalnie tzn zdrowo ;) Ma świetne przepisy ;)

Gość Julik66
no dokładnie, kobitka potrafi zmotywować.. co oczywiście na dłuższą metę daje super efekty! jestem super zadowolona ze współpracy z nią!

Gość gość
Właściwą dobrą i skuteczną osobą jest dietetyk Pan Piotra Żeberkiewicz. Serdecznie polecam jego usługi. Trafiłam do Pana Piotra za namową koleżanki i nie żałuję! Efekty zmiany nawyków żywieniowych zauważyłam już po kilku dniach stosowania nowego jadłospisu, posiłki są indywidualnie dostosowane, cotygodniowe wizyty są dodatkową motywacją. Schudłam 15kg i co najważniejsze teraz kiedy jem sama -waga dalej spada. Z czystym sumieniem polecam Pana Piotra !