Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niespokojna18

Czy jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość Niespokojna18

Witam. Mam 18 lat. 13 czerwca kochałam się z chłopakiem pierwszy stosunek był z prezerwatywa bez zakończenia w pochwie , niestety drugi po upływie godziny był bez prezerwatywy i było kilka ruchów lecz szybko się domyslilam i kazalam wyciągnąć członka ponieważ bałam się ze coś zostało na czlonku. Bardzo się martwilam . Miałam PMS i tydzień przed miesiączka bolały mnie piersi tak strasznie. Ale dostałam w terminie @ 5 dni. Była taka jak zawsze. Ból podbrzusza w pierwszy dzień, drugi dzień krwotok normalny jak na miesiączka z skrzepami. I końcowe dni okresu byly z takimi resztkami. Miałam owulke. Lecz nie pokoi mnie fakt że po owulacji zaczęły bolec mnie piersi po bokach. Myślałam że to węzły chłonne i poszłam z tym do lekarza rodzinnego. Lekarz stwierdził że w piersiach nic nie wyczuwa żadnych zgubien. A piersi nie bolą aż tak. Dziś jest tydzień przed miesiączka a piersi mnie nie bolą. Zawsze bolaly. Nie wiem może to jakieś zaburzenia hormonalne? Lub zawialo mi piersi bo lekarz też taka diagnozę wprowadził. Zaraz po wizycie u lekarza po poludniu zrobiłam test, wynik negatywny. Niestety wyczytałam ze test mógł wyjść błędny. Boję się tak strasznie, dziś w nocy nie spałam bo obudzilam się z wrażeniem jakbym chciała wymiotowac i z kazda myślą że jestem w ciąży robi mi się nie dobrze. Jest tu ktoś kto zdoła mi pomóc ? Tak strasznie się Boję ze jestem w ciąży. Mimo że miałam okres i owulacje.

Gość gość
Masakra... Ale schizy w głowie... zacznij stosować antykoncepcję albo nie uprawiają seksu bo zeschizujesz... nie jesteś w ciąży...

Gość gość
Ty chyba masz 13 lat a nie 18 zeby takie bzdury pisac.Wroc najlepiej do podstawowki bo chyba spalas na lekcjach biologii.

Gość gość
Okres ze skrzepami? To chyna nie jest normalne!

Gość gość
Kolejna tsynastka na forum.

Gość Niespokojna18
Okres ze skrzepami w małej ilości. Nie napisałam że były to cały czas skrzepy. Była krew, czasem zdarzało się ze był też skrzep krwi

Gość gość
owulkę? W jakim to języku?

Gość gość
Polskim, jeśli nie wiesz co znaczy ten skrót to nie udzielaj się na tym portalu.

Gość gość
skoro dostałaś okres to znaczy że nie jesteś w ciąży. Zabezpieczajcie się jednak zawsze. Nawet podczas chwilowego stosunku bez zabezpieczenia możesz zajść w ciążę. Dla pewności i bezpieczeństwa możecie stosować coś dodatkowego. Może to być np contragel żel plemnikobójczy.