Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okres

Polecane posty

Gość gość

Wybieram się ze znajomymi na rajd rowerowy i tu mam problem bo akurat na ten czas wypada mi okres,drogie panie jak waszym zdaniem odpowiednio zabezpieczyć się na te dni,przyznam że myślałam o tamponach jednak ich stosowanie wywołuje u mnie nieprzyjemne infekcje. Nie chciałabym być uciążliwa dla innych.

Gość gość
Nie wiem, może kup podpaski wielorazowe, podobno są miłe w dotyku i nie wyrzucasz ich, tylko gromadzisz z całego dnia a potem myjesz i suszysz. Hm ale czy będziesz miała je gdzie umyć?

Gość gość
No z tym to raczej może być problem,chodzi mi konkretnie o ewentualne przeciekanie ze względu na dość obfite krwawienia,chyba raczej podpaski wielorazowe nie wchodzą w grę ze względu na ucisk siodełka rowerowego.

Gość gość
Musisz być bardzo ostrożna ja w te dni raczej unikam roweru,kiedyś miałam dość mało komfortową wpadkę gdy wydawałoby się super chłonna podpaska przemokła.

Gość gość
Z doświadczenia wiem że nie ma idealnych podpasek,spytaj w aptece o jakieś cienkie majtki jednorazowe są wytrzymałe na przemoknięcia gdyż w kroczu są z cienką powłoką foliową ,do tego jakaś podpaska maxi ze skrzydałkami,sądzę że parę godzin jazdy na roweże wytrzymasz.