Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość By zniknęły cienie

Znacie jakieś dobre kremy na cienie pod oczami?

Polecane posty

Gość By zniknęły cienie

Od zawsze mialam mocne cienie pod oczami, chciałabym chociaż je załagodzić, rozjaśnić. Znacie jakieś dobre kremy?

Gość gość
Up

Gość gość
świetny krem na worki i cienie pod oczami jest krem marki Remescar, ja zawsze miałam problemy z cieniami, kupiłam sobie ten krem i cienie już po kilku minutach znikają od aplikacji, całe szczęście,że ja już nie muszę używać tyle korektorów pod oczy :)

Gość gość
W okresie przedswiatecznym to moja twarz wyglada jak apokalispa. Zmeczenie odbija siena twarzy. ogórka dzis nałozylam ale rezultatów nie widzę.

Gość gość
ogorek ,plasterki ogorka !!! ale nie takie co są w markecie we folii czy ze sklepu ,ale takie prawdziwe z pola bez pryskania chemikaliami bo moze sie to zle skonczyc...wiem,ze nie ma sezonu bo zima ale na pewno są inne naturalne zamienniki !! ja tez mam z tym problem,ale taka juz uroda,chyba ze sie naprawde wyspie to normalnie to wyglada...choc widzialam dziewczyne ,ktora ma takie since pod oczami ,ze wyglada jakby byla powaznie chora ale wiem,ze zdrowa na pewnoalbo miala sliwy pod okiem...

Gość bella121
sprawdz krem pod oczy i na powieki rose revita z Eveline. uzywam juz ponad miesiac i widze, ze cienie nie sa juz tak widoczne i ogolnie rano budze sie z nawilzona wypoczeta skora wokol oczu ( najczesciej rano towarzyszyla mi opuchlizna).

Gość gość
Kremów nie znam bo nie używam żadnych, ale są zioła ładnie rozjaśniające.

Gość Obśmiecik311
tak tak :(💤:P

Gość Śmieciuk798
I życie toczy się dalej 😭😘❤️

Gość Zaśmieciasz527
Będzie się działo... :P;)😠

Gość gość
Zaśmieciasz527 dziś Będzie się działo... jezyk.gifoczko.gifzly.gif Teraz? Akurat jak ja przyszłam tu sobie.... 😭

Gość gość
Nuxe jest chyba najlepszy pod oczy lecz drogi i jeszcze Aevne jest dobry ;)

Gość gość
ja też bardzo sobie chwalę ten krem Remscar. Początkowo zakupiłam go z ciekawości, żeby sprawdzić czy faktycznie daje takie rezultaty o jakich mówią. I muszę powiedzieć, że pozytywnie się zaskoczyłam bo moje cienie pod oczami usunął błyskawicznie :)

Gość ommka

Sprawdź sobie fluid pod oczy z klapp  cosmetics, na cienie pod oczy bardzo  dobrze działa, dla mnie jest rewelacyjny. Nawet trochę skórę mam jędrniejszą.

Gość mannaa

A mój numer 1 to krem ultra z witaminą A od klapp cosmetics,  idealny do mojej suchej cery , w składzie jest min.  korzeń ratanii, olej sezamowy .  Moja buzia jest gładka, miękka w dotyku,  bardziej jędrna. Nadaje się też pod makijaż.

Gość malkowa

Kup sonie krem pod oczy klapp cosmetic eye tech, mi  po tym  kremie zmniejszyły się też cienie pod oczami.Skóra jest bardziej napieta,  zmarszczki mimiczne mniej widoczne, dla mnie krem jest rewelacyjny.