Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1994a

Nie wiem co myslec

Polecane posty

Gość 1994a

Jesteśmy razem 5 lat tydzień temu rozmawiał ze mną o naszym weselu wszystko było ok jeszcze w ta sobotę spędziliśmy wspaniała noc rano pojechał do siebie do domu. W poniedziałek napisał mi smsa ze ostatnio się kluczowy i ze nie wie czy nasz związek to przetrwa. Gdy zapytałam go czy jeszcze mnie kocha odpisał że szczerze mówiąc to sam nie wie. Pomocy o co tutaj może chodzic

Gość gość
myśl co chcesz

Gość gość
Nie wiem o co może chodzić mojemu partnerowi co jest grane. Zależy mi na nim bardzo i nie chce go stracić. A potrzebuje rozsądnych podpowiedzi czy mogę coś zrobić w takiej sytuacji

Gość gość
Za długo chodziliście i ... pewnie poznał kogoś atrakcyjniejszego od Ciebie a że w waszym zwiazku źle się dzieje bo się kłócicie to nie wykluczone że zaczął się zastanawiać czy warto dalej to ciągnąć .

Gość gość
Na pewno nikogo nie ma. A jeśli by kogoś poznał to na pewno by mi o tym powiedział. Na pewno z nikim nie pisze ani z nikim nie rozmawia przez tel. Ostatnio to sprawdzilam

Gość gość
W sobotę jeszcze mi mówił że mnie kocha

Gość gość
"Na pewno nikogo nie ma. A jeśli by kogoś poznał to na pewno by mi o tym powiedział. " -Ależ ty jesteś naiwna kobieto! Skoro zaczął mieć wątpliwości dotyczące tego czy Cię kocha to zapomnij o tym że będzie cię o wszystkim informował a tym bardziej o nowo poznanych dziewczynach .

Gość gość
taaak w sobotę mówił że Cię kocha ale już w poniedziałek nie był tego pewien . Ewidentnie coś się w jego życiu wydarzyło co zmieniło postrzeganie waszego związku .

Gość gość
Zaczęliśmy się nie dogadywać od momentu kiedy zaczęłam pracę u jego siostry że 4mięs temu opiekuje sie jej dzieckiem i swoją chrzcielnica. Więc wpisujemy się tylko w niedzielę i czasami w soboty Ale to tylko kilka godzin bo w niedzielę rano jeździ żeby w domu coś zrobić albo siano albo jeździ szukać ciągnika ze swoim ojczymem

Gość gość
Powiedziałam mu ze rezygnuje z pracy on zapytaj dlaczego. Powiedziałam ze chce ratować nasz związek bo to jest ważniejsze dla mnie niż praca. Powiedział żebym poczekalnia z tym ja mu odpowiedziałam na co mam czekać aż wszystko się między nami popsuje a on odpowiedział ze może tak złe nie będzie

Gość gość
Powiedziałam mu ze rezygnuje z pracy on zapytaj dlaczego. Powiedziałam ze chce ratować nasz związek bo to jest ważniejsze dla mnie niż praca. Powiedział żebym poczekalnia z tym ja mu odpowiedziałam na co mam czekać aż wszystko się między nami popsuje a on odpowiedział ze może tak złe nie będzie

Gość gość
Za miesiąc mamy wesele na którym mamy być druzbami i nie mam pojęcia co robić czy szukać może kogoś innego na to miejsce czy jednak on będzie ze mną druzbowac para młoda o niczym nie wie ze między nami tak się dzieje

Gość gość
TO ZWYKLY CWEL Z MOKOTOWA

Gość gość
do gotujacet wody nie do zimnej jadziu

Gość gość
no tak on dochodzi we mnie ale ja jakos nie moge znaczy jestem blisko ale nie mam

Gość gość
661224798 tu masz dyskretna 12

Gość gość
On nie jest z mokotowa

Gość gość
A mogę wiedzieć co to za numer