Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosiaaaczekkk

Kompleks Jokasty u matki

Polecane posty

Gość Gosiaaaczekkk

Co powiecie na to....bo ja juz do psychologa ze soba chcę iść bo nie daję rady. Z mezem jestem juz po ślubie 4 lata a w zwiazku 9 mimo to jego matka się z tym nie pochodziła... jest zazdrosna o mnie w stopniu hard. Nawet jak go przytulam czy idziemy za rękę przy niej dostaje ona kur##cy robi wszystko zeby nas fizycznie i mentalnie rozdzielić siada miedzy nami zeby nie było fizycznej bliskości, samochodem podróżuje zawsze z przodu obok męża, kiedyś jak go pocowałam e jego pokoju a drzwi były uchylone to powiedziała że zachowuję sie jak prostytutka, wymyśla chore intrygi żeby nas rozdzielić, mimo że przeprowadziliśmy sie 300 km od niej to w pobliżu mieszka jego jedyna siostra i ją też przerobila-dziewczyna nienawidzi mnie za WSZYSTKO! Zazdrosna jest nawet o ubrania, talerze, wystojtroj domu, wycieczkę za miasto...sypie sloganami teściowej zupełnie nie pokrywajacych się z prawdą. Obie nie mogą znieść jak mam odmienne zdanie wręcz wpadają w szał. Mojej rodziny choć nawet dobrze nie znają też nienawidzą...opier##ja tyłek mi i mojej rodzinie non stop. Mąż udaje ze tego nie widzi...min swojej matki jej złośliwych aluzji, dogryzek, głupich usmieszkow siostr a ja myślę o.rozwodzie bo w takiej atmosferze nie da się żyć... jak jestem w pobliżu to od razu robią się zacięte,zle i krytyczne. Matka robi WSZYSTKO żeby tylko spędzać czasu sam na sam z synkiem przy okazji wyciągając od niego pieniądze. Sama jest osobą niepracujaca pasozytujaca na nas swojej córce...

Gość gość
pani od kropeczek ze swoim codziennym provo

Gość Gosiaaaczekkk
Nie jestem zadnym Provo!!!! Pierwszy raz na kafeterii piszę