Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na sprawdzenie czy kobieta będzie lubiła seks po ślubie

Polecane posty

Gość gość

Wielu mężczyzn skarży się, że przed ślubem żona chętnie uprawiała seks a, kiedy ich już usidliła, czyli po ślubie, to nagle przestała. Moim zdaniem, prawda jest taka, że taka kobieta po prostu nigdy nie lubiła seksu, tylko udawała, że go lubi, żeby usidlić faceta. Jaki więc może być na to sposób? Taki, aby to facet nie dążył do seksu. Wtedy okaże się. Jeśli kobiecie będzie to odpowiadało, to znaczy, że ona seksu nie potrzebuje a jeśli ona sama będzie nalegała, będzie jej to przeszkadzało, będzie chciała rozwiązać problem braku seksu, nawet mimo oporu faceta, to znaczy, że ona szczerze lubi seks.

Gość gość

Gość anal tylko dla pedałów
tylko z reguły niewiele kobiet samych inicjuje seks bo "nie wypada", więc teoria niewypał

Gość gość
Nie niewypał. Jeśli będzie jej naprawdę zależało to poruszy ten temat w jakiś sposób. Poza tym ja i tak nie chcę takiej, która nie inicjuje seksu. W ogóle nie lubię kobiet, które są bierne i chcą, żeby cała inicjatywa była po stronie mężczyzny. Całe szczęście jest wiele kobiet, które nie grają takich niedostępnych i też pokazują, że im zależy, czy to w seksie czy poza nim.

Gość gość
O wiele prościej jest żyć w związku bez ślubu aby ciągle się starała.

Gość gość
jak robi ci rano sama loda bez proszenia i nie ma nic przecieko anal to można brać

Gość gość
Ja mam 30 lat i nigdy nie byłem w związku z żadną kobietą, bo nigdy żadna kobieta na mnie nie leciała. Bo mieszkam w zaściankowej miejscowości, gdzie roochanie właściwie nie istnieje, a liczy się tylko kasa. W Stalowej Woli na Podkarpaciu. Ale za tydzień już mnie tutaj nie będzie - przeprowadzam się.

Gość gość
Nie udają, deklu, tylko na początku związku, kiedy szaleją hormony, są motylki w brzuchu itd. kobieta ma większą ochotę na seks, to naturalne. Kobietom po kilku latach związku obniża się libido, to nawet udowodnione.

Gość gość
Ja jestem z Mielca, nie jestem żadnym grześkiem ogórzałem czy jakim tam. W mojej miejscowości to klepią dzieci dla 500 plus, dziewczyny w wieku 23 lat biorą śluby, podobnie jak moi znajomi. Dzieci klepią. Też nigdy z nikim nie byłem. Mam 26 lat. Zresztą ja nie pasuję do swojego otoczenia i tego województwa w którym żyje.

Gość gość
Z tym, że bez ślubu to niby niegłupie ale z drugiej strony ona może odejść wtedy a poza tym, nie tylko albo nie tylko bez ślubu ale bez dzieci, bo dziecko często zajmuje tyle energii, czasu i uwagi, że na seks już nie ma