Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otoczenie wysmiewa moje dziewictwo mam 25 lat

Polecane posty

Gość gość

Mam 25 lat jestem dziewica jednak nie chwale sie tym ale tez nie wstydze nawet jestem dumna wszyscy i tak wiedza mniejsza z tym. Jestem bardzo ladna (tak twierdza ludzie) podobaja mi sie faceci chodzilam z trzema jeden probowal mnie zg****ic , kolezanki smieja sie ze mnie a faceci codziennie uskuteczniaja natarczywe zaloty , ja czekam na tzw milosc od pierwszego wejrzenia chce poczuć "magnes" nie chce sie do niczego zmuszac Czy to zle? Wole zyc w zgodzie ze soba niz z innymi zawsze lubilam robic na przekor

Gość gość
To bardzo dobrze, zawsze lepiej robić na przekór niż być jedną z wielu.

Gość gość
Wiesz, tu sa dwa problemy. Po pierwsze dziewictwo to nie powod do dumy, nalezy sie zastanowic, dlaczego taka jestes z tego dumna, zamiast urrzymywac normalne relacje seksualne w zwiazkach. Drugi problem to twoje durne otoczenie, bo twoje zycie seksualne lub jego brak to twoja prywatna sprawa i nie powinno to nikogo obchodzic. Wyglada na to, ze po prostu podswiadomie chcesz sie pochwalic.

Gość gość
15 58 troche tak czuje sie lepsza od dziewczyn ktore sa samotne bo maja duzy przebieg i nikt ich nie traktuje powaznie... Wierze w wielka mjlosc od pierwszego wejrzenia i tylko temu ulegne bez ktorego nie bede mogla zyc a on beze mnie autorka

Gość gość
Nic dziwnego :D

Gość gość
16:03 Nie doczekasz się.

Gość gość
3/10

Gość gość
Jest +. Po pierwsze świadczy o tym, że autorka się szanuje i nie boi się żyć według własnych zasad. Większość lezie za tłumem.

Gość gośćB
Brawo, jesteś lepsza od innych i nigdy nie przestań w to wierzyć. Zazdrość zmusza innych do roznych wypowiedzi, ale trzymaj przy swoim. Podziwiam i życzę dużo miłości!!!

Gość gość
Życie seksualne lub jego brak tak jak w twoim przypadku, jest sprawą osobistą i osoba która się szanuje nie chwali się ani nie żali na ten temat w otoczeniu. Dlatego śmieją się z Ciebie, bo uważają Cię za glupiutka.

Gość gość
16 52 przeciez wyraznie napisalam ze sie tym nie chwale haloo? A to

Gość gość
Jak kogoś poznasz to wam sie nie uda bo nic nie bedziesz umiała :D

Gość gość
Jestes wspaniała, ale kolezankom nie musialas sie przyznawa, znam taką samą jak ty w tym samym wieku ze wschodu,

Gość gość
Tez tak czekalam az sie zorientowalam ze mam 32 lata :O

Gość gość
17 33 ale ja w kazdej chwili moge stracic tyle ze nie chce :)

Gość gość
Ja mam 26 lat i jestem prawiczkiem, w związku nie byłem. nigdy. Dlaczego ? Nie ciągnie mnie zbytnio do seksu, w dodatku mam fantazje i pragnienia masochistyczne i uległe, dodając do tego różne odłamy fetyszyzmu. Gdybym miał pragnienie i chęci bycia w typowym zwyczajnym związku opartym na seksie, to bym już dawno szukał dziewczyny i seksu. A autorka niech się nie przejmuje tylko żyje z własnymi odczuciami i potrzebami.

Gość gość
"16 52 przeciez wyraznie napisalam ze sie tym nie chwale haloo? A to" x Nie chwalisz się to skąd znajomi o tym wiedzą? O takich rzeczach się nie mówi, najwyżej zaufanej przyjaciółce. Ktoś kto gada o swoich intymnych sprawach w towarzystwie, zawsze będzie uznany za osobę naiwną. Śmieją się z twojej naiwności, proste.

Gość gość
Autorko a chcialabys chlopaka. Tez z nikim nie bylem ale nie jestem super przystojny ale za to porzadny, wierny troskliwy i rodzinny.

Gość gość
otoczenie? to ty kochana jepłaś sobie tatuaż o byciu dziewica na czole, czy jak?

Gość gość
gość dziś Autorko a chcialabys chlopaka. Tez z nikim nie bylem ale nie jestem super przystojny ale za to porzadny, wierny troskliwy i rodzinny. xxx skoro z nikim nie byleś nigdy to skąd wiesz czy jesteś wierny? To okazja czyni złodzieja i tak samo ludzie zdradzają bo nagle pojawił się ktoś interesujący. Dopóki się nie miało okazji zdradzić, nie można mówić, ze się jest wiernym

Gość gość
miłość od pierwszego....stara baba a wierzy w takie bajki , może w krasnoludki też? Za dużo seriali i taniej literatury dla nastolatek. Te miłości od pierwszego najszybciej sie rozstają, tylko chcica trochę opadnie- bo to niestety ale chcica a nie miłość

Gość gość
Moje siostry rozgadaly ze jestem dziewica wlasciwie to one najbardziej szydza bo mialy przygody na dyskotekach ja tak nie chce autorka

Gość gość
Tak trzymaj wiekszosc facetow umie tylko wsadzic na 3 minuty

Gość gość
To jest po prostu chęć posiadania psychicznego komfortu. Jak dla mnie to twoje otoczenie jest po prostu jebniete w główkę i to solidnie. Nie rozumiem tej pieprzonej "mody" na wlazenie komuś do życia, łóżka i portfela oraz innych spraw. Jestem od Ciebie młodszy autorko ale rozumiem Cię doskonale :-) Idź dalej tą drogą i zwracaj uwagi na uszczypliwosci tych durniow ;)

Gość gość
jak skonczysz 30 lat i nadal bedziesz dziewica to staniesz sie posmiewiskiem wsrod wszystkich facetow (ktorzy maja odwage to powiedziec) tak jak ja i inne ktore doswiadczyly tego samego, wiec lepiej nic nie mow facetom, kolezankom. Niech uwazaja ze mialas facetow, bedzies lepiej odbierana niz bedac dziewica. Kazdy facet ktoremu powiesz ze jestes dziewica maja 30 plus uzna cie za gorsza, uzna ze cos powaznego z toba nie tak, oleje cie od razu.

Gość gość
Dziewictwo to powod do dumy widac ze sie szanujesz i nie puszczasz w zwiazkach

Gość gość
Faceci marza o dziewicy 30 letnia dziewice też chcą wiec skoncz pisac takie brednie

Gość gość
15:33 Szanować się do ślubu to żadne szanowanie, sztuką jest szanować się po ślubie i nie srać na własne zasady, bo jakiś śmieszny związek haha :D

Gość te rzekomo normalne
relacje seksualne w zwiazkach to zwykle puszczanie sie.