Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyjdzie,że ktoś jednak za bardzo się zareklamował

Polecane posty

Gość gość

to jest coś co wykracza poza jakikolwiek zwykły wk***** coś,na coś,

Gość gość
Ale kto się reklamuje? nic z tego nie rozumiem

Gość gość
znalazłoby się paru takich osób,co do których na własnej skórze się o tym przekonałem,co do których jestem tego pewien,ale to nie moja sprawa,bo nie mamy kontaktu

Gość gość
16:20 a w jaki sposób te osoby się reklamowały?

Gość gość
nie chce mi się wierzyć, że to wszystko pisze jedna osoba. niedawno pisałeś zupełnie inaczej, dało mi to nadzieję, a teraz?....:( sama już nie wiem co mam myśleć

Gość gość
ktoś zgrywał jaśnie państwo a nie miał na podstawowe potrzeby jak leki i jedzenie,ktoś jest skrajnie nieudolną matką a jak inni zajmują się jej dzieckiem to non stop robi im uwagi,ktoś jest właściwie bezrobotnym dorabiającym zleceniami a żona do dzisiaj jest przekonana,że jest wziętym prawnikiem z bardziej zabawnych to przypominam sobie jak ktoś bojący się prowadzić robił mi wyrzuty jak ja jeżdżę

Gość gość
to Ty Jarek to wszystko piszesz? ten Jarek od Madzi, która jest po studiach i pracuje w kancelarii?

Gość gość
tak to ja

Gość gość
16:31 takie rzeczy są normalne, każdy doradza, ale nikt nie lubi jak się mu doradza, a Ty jesteś bardzo nerwowy. czemu tak jest?

Gość gość
mam już dość tego pisania o czymś, czego nie rozumiem, chcę żeby to dziwne pisanie nie wiadomo o czym i o kim już się skończyło, bo mam naprawdę mętlik w głowie przez to :o

Gość gość
to nie były i nie są rady,to są przytyki i chęć zrobienia awantury,przed samym sobą chęć udowodnienia,że nie jest się tak nieudolny,droga do schizofrenii,sytuacji podobna do takiej ,że wywożą takiego do wariatkowa a on krzyczy,że to spisek lekarzy

Gość gość
Jareczku, pamiętasz jeszcze o mnie czy już o mnie zapomniałeś? :o Napisz coś o mnie, o nas, a nie tylko piszesz o trudnych sprawach, które zupełnie nie powinny nas (mnie i Ciebie) dotyczyć. Czas iść naprzód a nie tylko rozpamiętywać to, co złe. Magda

Gość gość
Magda wie,że pamiętam a ty nie jesteś nią.

Gość gość
miałeś mnie zaprosić w lipcu na spacer na molo w Sopocie i jakoś nie mogę się tego spaceru doczekać :(

Gość gość
oj ale zazdrościsz , ktoś ci musiał nadepnąć na odcisk

Gość gość
Ja nie zazdroszczę nikomu i nikt mi na nic nie nadepnął :) Poważnie, chcę tylko wiedzieć, o co w tym wszystkim chodzi bo już się trochę gubię w tym wszystkim :P

Gość gość
A Ty Jareczku nie jesteś przypadkiem tym, którego wieźli do wariatkowa a Ty krzyczałeś że to spisek lekarzy? :D :P Bo z tego Twojego pisania to mogłoby tak wynikać ;) jak z Tobą żyć w ogóle? da się? pytam z ciekawośc****isałeś niedawno, że jesteś normalny, a mi się wydaje czasem coś zupełnie innego. to jak to z Tobą jest? :P

Gość gość
jestem normalny,trochę specyficzny,ale w psychiatryku trochę mógłbym nawet odpocząć

Gość gość
17:06 gdyby nie było tam dostępu do internetu to pewnie byś tam odpoczął :D patrzyłbyś sobie przez okno zza krat, po prostu żyć nie umierać...:D ;) :P