Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

strój kąpielowy, jak wyglądać dobrze 2 miesiace po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

witam jestem po drugiej ciąży, rok po roku, w drugiej przytylam ze 3 kg więcej niż w pierwszej, nosze rozmiar s ale nie wyglądam dobrze z brzuchem na wierzchu, sflaczałam trochę, jaki strój wybrać, znacie jakies sklepy gdzie jest duzy wybór?? myslalam o takim jednoczęściowym odsłaniającym biodra , taki wycięty na boku brzucha ale nigdzie nie mogę znaleźć, poza tym nie wiem czy ten stroj nie jest dla typowej laski a nie dla takiego krzywulca jak ja. na dodatek jedziemy na wakacje ze znajomymi, i dziewczyna ma super figurke tez ma dwójeczkę ale młodsze ma już 2 latka i będę się czułą przy niej jak flak haha jakies pomysły???

Gość gość
też jestem 2mies po porodzie, u mnie wieksza przerwa między ciążami, ale po drugiej został mi na brzuchu tłusty flak i chociaż jest coraz lepiej, to nie nadaje się na bikini. Ja postawiłam na strój jednoczęściowy. Akurat kupiłam nowy, niby ciążowy na basen, ale nigdy nie użyłam i teraz jest super, ładnie trzyma biust, nogi też dobrze wyglądają, a przeszycia na brzuchu trzymają go "w kupie".

Gość gość
jaki sklep polecasz??

Gość gość
Ja mam rozstepy , postawilam na stroj ze spodniczka

Gość gość
Ja 7 tyg po porodzie byłam w Hiszpanii. Kupiłam strój z podwyższonym stanem w biodrach. Było Ok. Trójka dzieci .35 lat

Gość gość
Zdecydowanie polecam strój dwóczęściowy z podwyższonym stanem. Jak dobrze poszukaszto może nawet znajdzie się z takiego materiału, który podtrzymuje brzuch niczym wysokie majtki wyszczuplające. Bardziej się nadaje na plażę niż jednoczęściowy, i z tego co zauważyłam jest wiele ładnych wzorów

Gość gość
W Gattcie są stroje jednoczęściowe dodatkowo tuszujące brzuszek wzorami, przezroczystymi paskami itp. W Lidlu były całkiem niedawno stroje z marszczeniami w okolicach brzucha i dość ciekawym krojem, może można je jeszcze gdzieś dostać, aczkolwiek nie wiem jak tam z jakością.

Gość gość
A ja polecam tankini, na górze masz bluzeczkę która nie obciska tak fałdek na brzuchu, a majtki możesz sobie dobrać dowolne, zależy jakie masz nogi i biodra.

Gość gość
Też miałam tankini, i to jest fajne rozwiązanie, zwłaszcza jak to jest dobra marka typu Freya czy Panache, gdzie biust jest dobrze podtrzymany i to on zwraca uwagę, a nie niedoskonałości. NIektóre firmy, jak np. Fantasie, mają też coś takiego, co się nazywa "fold brief", czyli dół z odwijaną górą - można sobie do chodzenia ją odwinąć, a leżąc złożyć z powrotem. Ale nie wiem, jak to się sprawdza na żywym człowieku - nie testowałam.

Gość gość
http://allegro.pl/sexy-stroj-monokini-2-kolory-36-46-roz-38-i6872294421.html?fromVariant=6872296365 tu autorka , znalazłam scos takiego tylko czy to się nadaje dla takiej dziouchy jak ja, cellulitu i rozstepow nie mam, to spodniczki nie chce, tylko chce brzuch trochę zakryc, bo nawet ganianie za dzieckiem to będę się trzęsła jak galareta, fe. podobno monokini jest tylko dla dziewczyn o super figurze, ze na innych źle wygląda, prawda to?? ktoś nosi się w podobnym stroju a nie jest szczupakiem;) ?

Gość gość
Będziesz wyglądać jak debilka. Wszystko ci sie wyleje bokami. Tak trudno ci, sobie wyobrazić, że to stroj nie dla ciebie? chcesz na siłę robić z siebie pośmiewisko?

Gość gość
A nie masz żadnych fałdek, tłuszczyku czy obwisłej skóry na boczkach? Bo jeśli masz, to owszem- nie jest dla ciebie, tylko to wyeksponuje.

Gość gość
nie nie ma mi się co wylac po bokach,mam tłuszcz na brzuchu, wiadomo, ze boku tez jest ale nie ma tragedii ale ogólnie jestem szczupła osobą, mam 165cm i waże 53 kg, nosze rozmiar s. to jest tak, ze jak stoje i się nie ruszam to jest ok hehe a jak zaczynam isc to się trzese jak galaretka hihi. trudno kupie go , przymierze w domu najwyżej oddam. dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
gość wczoraj To się nie nadaje do niczego, bo jak coś ze stanikową górą może mieć rozmiary typu 38, 40 etc.? Przecież to absurd (i zresztą na modelce to widać, mało jej te fiszbiny nie zabiją...)

Gość gość
k****a to nie kupuje, to jaki mam sobie kupic z majtami po pachy, no bez jaj, jestem młoda , a założe barchany po pachy??

Gość gość
Ujędrnij ciało tępa locho i przestań miauczec

Gość Katiaa23
Przede wszystkim glowa do gory i super usmiech - w tym bedziesz wygladala najpiekniej! Nie kazda kobeita po ciazy ma super figure, wazne, ze masz super dzieci i jestes super mama! A co do stroju to sprawdz sobie oferte modomio.pl moja siostra tam kupuje stroje bo ma obfity biust, a wiadomo, ze w sieciowkach ciezko cos znalezc. Udanego urlopu!

Gość Flore
Musze przyznac ze ja dlugo szukalam salonu w ktorym wykonuja zabieg wyszczuplajacy, głównie zależało mi na pozbyciu się cellulitu. Spotkałam wiele pozytywnych opinii o Vici Clinic w Krakowie.Wybrałam się tam na kilka serii drenażu limfatycznego i faktycznie efekty są widoczne !

Gość gość
I już przylazły spamerskie kuvvurwy :o :o :o