Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pieprzone 500 plus

Polecane posty

Gość gość

i cholerne pisowce, oby odpokutowali krzywdę ludzi pracy, którzy pracują na 500+, boże zlituj się nad nami pracującymi za jałmużnę na 500+, boże pokaraj za te 500+ pisowców wielką choroba

Gość gość
Jak nie bylo 500 + to nie pracowałaś?Tez uważam ten program za nie najlepszy ale bez przesady

Gość gość
Ciebie jak widac juz pokaralo glupota i zawistnym paskudnym charakterem typowym dla sekty polglowkow z PO pie...lonej partii

Gość gość
Ty gosciu to dzieci masz? Jesli tak ze dwoje conajmniej to nie zrzekles sie tego datku -prawda? I mowi sie "biore bo mi sie nalezy i daja". A jak jeszcze nie masz to i tak sobie o tym fakcie w odpowiednim momencie przypomnisz.

Gość gość
O rany! Jaki ktos wsciekly. hahahahahah :D uwazaj, bo ci zylka peknie.

Gość gość
A że więźniów utrzymują z twojej kasy to już ci nie żal

Gość gość
ło matko ta znowu tu.Wyjdz juz z tego forum.Ale idiotka.Zebys chociaz cos nowego napisala a nie wkółoko to samo.

Gość gość
do gość dziś - w przyszłości więźniami własnie będą min. te wasze dzieci, które nie będą nauczone pracy, bo jak za darmo dostają 500+ to po co mają sie skalać pracą. I tak, teraz im dajemy 500+ a później będziemy je utrzymywać w więzieniu, ot dobra kalkulacja dla pisowców, utrzymywanie od urodzenia

Gość gość
Ona chyba nie moze miec dzieci boli ja 500 plus ze nie korzysta i dlatego tak wyzywa i ubliza kobietom ciezarnym matkom i dzieciakom. Charakter ma jakis spaczony. Ciekawe dlaczego moze duzo w zyciu przeszla moze ktos ja wykorzystywal i teraz nie moze miec dzieci lub samotna bo ma problem z nawiazywaniem kontaktow miedzy soba a ludzmi.

Gość gość
No to prawie wszystkie dzieci z polski jak dorosna beda siedziec. Bardzo dobra kalkulacja. wow! chyba uniwerek skonczylas co ? Czy wkretak i tasma ?

Gość gość
Mi to jest obojętne. Czy to bedzie jeden dzieciorob czy następny i następny - lata mi to. Powiedzmy, ze zabiorą im te 500 plus i inne zapomogi a ja podatki i tak bede musiała płacić i na pewno moja pensja od tego nie wzrośnie ani jakośc życia sie nie polepszy. Tak wiec niech maciornice sie rozmnażają, płodzą i biorą se te grosidla na pieluchy tetrowe. Bardziej przeszkadza mi ta masowa produkcja dzieciaków w kwestii przeludnienia i eksploatowania środowiska naturalnego. Juz mogłoby państwo cos z tym zrobic a nie! Pozwalać na taka nadwyżkę! W Chinach ponoc kary sa za wiecej niz jednego cielaka (dziecko) i tu tez powinno sie takie poczynić a tymczasem babole rodza na potęgę. Po kiego c***a ta nadprodukcja? Zeby jeszcze aborcja legalna była i środki antykoncepcyjne bardziej dostępne (łącznie z tabletka "po").. nad tym trza ubolewać!

Gość gość
Oj jak sie martwisz o przeludnienie to pewnie muslimy cie ostro wkurzaja co ? Tam przecietna rodzimka ma 8ro.

Gość gość
Nie pobieram i nie przeszkadza mi to że inni mają . gość dziś racja teraz dzieci nie rodzą się z miłości tylko masowo dla kasy .

Gość gość
Juz z gory zakladasz, ze wszystkie dzieci teraz bez milosci, a kiedys to tylko z milosci tak ?

Gość gość
Ja pierdziele ale tu bol dopy o to 500 ale jaja hahhahahah ;D w szoku jestem. ale teraz musicie rodzin nienawidzic co hahahha

Gość gość
gość dziś . Jak nie wiesz o co jej chodzi to się nie wypowiadaj .

Gość gość
no to niech wytlumaczy. Bo to bardzo nierownoznaczne. do postu wyzej, a od kiedy dzieci pracuja, ze praca ich skala?

Gość gość
Muslimy to pół biedy. U Żydów ortodoksyjnych jest takie zagęszczenie ze palce lizać! W niektórych rodzinach po kilkanaście sztuk dziatwy, niektóre dorosłe a inne kilkuletnie. Im wiecej tym lepiej i duma (doopa tez) rośnie;-) Kobiety głownie spędzają czas rodząc, opiekując sie dziećmi, gotując, niektóre owszem pracują ale nie ma ze boli i zwolnione od rodzenia! Jak ktora dzieci mieć nie moze to wielkie nieszczęście! Ja bym sie ucieszyła gdyby okazało sie ze bezpłodna jestem, żadnego ryzyka niechcianej ciąży, łykania tabletek anty ani martwienia sie o antykoncepcję.

Gość gość
sracie żarem o te 500+ jak moi niedorobieni teściowie. Kiedy do nich nie przyjdę to ze skrzywioną gębą oznajmiają, że pisiory ich okradają :D ciekawe niby z czego, skoro jedyne co w życiu się dorobili to wykupione mieszkanie od miasta za 10% rynkowej wartości, skode octavie z trzeciej ręki i 300 m2 działki rod, no normalnie rockefelerowie od każdej wypłaty prowizje im pobierają minus 5 stówek :D

Gość gość
gość dziś poszukaj sobie w necie statystki narodzin przed 500+ z paru lat wstecz i porównaj z tymi po wprowadzeniu tego .

Gość gość
Ludziska co wy pitolicie przeludnienie to bylo w latach 60 70 ale nie teraz gdzie rodzinny model zwykle to 2+1 lub 2+2 .

Gość gość
do gość dziś - a ty co się dorobiłaś bachorów gdzie ci mając więcej jak 50 lat pracują na to 500+ i są okradani ze swoich pieniędzy, bo cholerny rząd zmniejszył wskaźnik przeliczania emerytury i w tej chwili dostają połowę emerytury, bo resztę idzie na j****e 500+

Gość gość
gość wczoraj do gość dziś - a ty co się dorobiłaś bachorów gdzie ci mając więcej jak 50 lat pracują na to 500+ i są okradani ze swoich pieniędzy, bo cholerny rząd zmniejszył wskaźnik przeliczania emerytury i w tej chwili dostają połowę emerytury, bo resztę idzie na j****e 500+ x a ja im każe tyrać? niech pogłówkują w życiu i się dorobią kombinując.

Gość gość
dziś gość wczoraj do gość dziś - a ty co się dorobiłaś bachorów gdzie ci mając więcej jak 50 lat pracują na to 500+ i są okradani ze swoich pieniędzy, bo cholerny rząd zmniejszył wskaźnik przeliczania emerytury i w tej chwili dostają połowę emerytury, bo resztę idzie na j****e 500+ x a ja im każe tyrać? niech pogłówkują w życiu i się dorobią kombinując. XXXXX Typowy wyborca PIS!!! Po co uczciwie pracować, lepiej kombinować.. I jak w tym kraju ma być kiedykolwiek lepiej? Jak tu pełno nierobów i kombinatorów

Gość gość
Kaczor powinien jeszcze walić butem w mównicę i Chruszczow jak się patrzy, wypisz, wymaluj.

Gość gość
ten program nie jest uczciwy. bo czemu jest próg dochodowy przy pierwszym dziecku? czemu go nie ma przy drugim i kolejnych? Ja płacę podatki i za to mnie ukarano bo pracuje i mi się nie należy. I to już nie samo 500plus mi doskwiera ale w banku jest lepsza lokata dla osób którym 500plus wpływa na konto, na letnich polkoloniach Ci co biorą 500plus płacili połowę, na basenie znika dla rodzin korzystających z 500plus. te zniżki dla dużych rodzin jakoś jeszcze uszly ale wszędzie profity dla 500 plusowcow. to już przegięcie :(

Gość gość
Typowy wyborca PIS!!! Po co uczciwie pracować, lepiej kombinować.. I jak w tym kraju ma być kiedykolwiek lepiej? Jak tu pełno nierobów i kombinatorów x A ty co uważasz, że ciężką pracą ludzie się bogacą? O naiwności :D Układy, dziedziczenie - dlatego w pierwszej 10 najbogatszych ludzi w PL znalazły się "sieroty" po Kulczyku, zachęcam do lektury Forbesa.