Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Boje sie powiedziec o sponsorach

Polecane posty

Gość gość

Poznalam wspanialego chlopaka ciagnie nas do sb strasznie i rozmawiamy godzinami On ciagle powtarza ze gardzi puszczalskimi zamierzam mu powiedziec o sponsorach ktorych mialam Cwiczylam przed lustrem ale to k***a zalosne , boje sie ze mnie zostawi wole mu teraz powiedziec niz zeby ktos kiedys jemu Jak mu to powiedziec?

Gość gość
normalnie mu powiedz,jak pasujecie do siebie to zrozumie,ja jestem trochę zboczony do jakiegoś stopnia by mnie takie opowieści kręciły

Gość gość
Zostawi cie jak mu powiesz.

Gość gość
Powiedz ze zwyklas za miesiac brac dwa kafle, ale on jest taki slodki, ze z checia pospotykasz sie z nim za darmo. Zrozumie aluzje :)

Gość gość
Po co ty będziesz mu o tym mówić?

Gość gość
Po co ? Ja nikomu nie mowię.

Gość gość
Aleś ty glupia jak powiesz to stracisz fajnego chlopaka.I co poznasz innego i tez go bedzies informowac?zachowaj te tajemnice dla siebie bo nie ulozysz sobie zycia.A jak ktos mu powie to sie wyprzyj i juz.Chyba nie spalas z pół miasta?to kto ma powiedziec?

Gość gość
Pelikany.

Gość gość
Aleś ty glupia jak powiesz to stracisz fajnego chlopaka.I co poznasz innego i tez go bedzies informowac?zachowaj te tajemnice dla siebie bo nie ulozysz sobie zycia.A jak ktos mu powie to sie wyprzyj i juz.Chyba nie spalas z pół miasta?to kto ma powiedziec?

Gość gość
Czemu chcesz sie tym pochwalić ? :D

Gość gość
Facet gdyby pół miasta zaliczyl to by ci i tak nie powiedział.A ty najlepiej opowiedz mu caly życiorys ze szczegółami idiotko.To tak juz go zobaczysz!

Gość gość
Facet gdyby pół miasta zaliczyl to by ci i tak nie powiedział.A ty najlepiej opowiedz mu caly życiorys ze szczegółami idiotko.To tak juz go zobaczysz!

Gość gość
Najlepiej zacznij od kłamstwa, później będzie Ci łatwiej kłamać. Na kłamstwie buduje się wspaniałe związki.

Gość gość
Od razu na początku nie mów..poczekaj z tym troche..nie tkwij jednak w kłamstwie,jesli fajny facet należy Mu sie uczciwosc ,powiedz Mu dlaczego to robiłas i ze juz nigdy do tego nie wrócisz..jesli nie bedzie umiał tego przełknąć niech odejdzie zeby Ci kiedys tego nie wypominał..jesli mądry doceni uczciwosc...gdyby jednak kiedys Ci wymawiał zostaw Go

Gość gość
Dwa moje związki oparte na kłamstwach rozpadły sie..chłopak gardzi puszczalskimi,szkoda ze nie pomysli ze rózne są kobiety i rózne sytuacje w zyciu ale ma prawo do tego,najwyzej zostaniecie jedynie znajomymi,nie musi sie z Tobą wiązac

Gość gośćhh77gfry7
nie bądz głupia,nie mów,ja sie przyznałam kiedys mimo ze to było 15 lat temu i facet okazał sie paplą,powiedzial o tym innym,wymówił mi to..nie chce Go znac,dostałam nauczke za chęć bycia uczciwą

Gość gość
- KOchanie, zanim cie poznałam byłam dziwką. Cieszysz się? Świetne obciągam z połykiem

Gość gość
On to nawet jak zaliczył całe miasto i największe menelki to ci w życiu nie powie

Gość gość
Jakby mi dziewczyna powiedziała, że była prostytutką( nie lubię słowa sponsoring, bo tylko ujmuję w mniej dosadne słowo cały proceder) to byłby to już koniec. Gdzie moralność i zasady? Jak takiej zaufać? Człowiek dorosły nie zmienia się.

Gość gość
14:23 A sam sypiales z kobietami tylko w związku? Gdzie twoja moralność?

Gość gość
Tak, tylko w związku i jeszcze podstawowa kwestia- nikt mi za to nie płacił, a to jest przecież istota prostytucji. Naprawdę trzeba wyjaśniać podstawy?

Gość gość
oj straszne , nikt ci za to nie zapłacił, to znaczy , ze jestes darmowym dziffkarzem

Gość gość
Ja bym koniecznie chciał o tym wiedzieć, a jakbym zareagował tego nie wiem, to zależy od stopnia jak bardzo mi na niej zależy. Czy rzeczywiście tego żałuje, czy ja jestem tylko na chwilę a wróci do swojego życia. Czy zamknęła to. Najgorzej to od początku kłamać, żyć w oszustwie, udawać kogoś przed chłopakiem, on się angażuje by później się rozczarować? Takie rzeczy są ważne by powiedzieć sobie od razu.

Gość gość
A po co masz mu to mówić? Jest złota zasada: o byłych się nie mówi.

Gość gość
15:56 ma racje..ja tez nie uznaje kłamstwa...gdyby mnie chłopak oszukał i zataił że np miał sponsorki prawdopodobnie odeszłabym,gdyby sie przyznał i widziałabym że żałuje i że do tego nie wróci byłabym z Nim ale obserwowała czy Go nie ciągnie do innych kobiet

Gość gość
Kłamstwa ukrywanie prawdy niejasnosci prowadzą do zniszczenia więzi i rozpadu związku..zaryzykuj licząc sie ze odejdzie

Gość gość
Ty nie zasługujesz na pożądanego mężczyznę. Puszczalskie tylko dla meneli!!!!

Gość gość
A faceci puszczalscy domagają sie porządnych. To jest hipokryzja.

Gość gość
Przeszłość się nie liczy i tak jej nie zmienisz, wiec nie mów.