Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca dla nieśmiałych

Polecane posty

Gość gość

Czy taka istnieje??? Czy ktoś pracuje zdalnie? Jest możliwa praca w domu? Jest możliwa praca bez kontaktu z ludźmi lub co najwyżej kilkoma?

Gość gość
Tak, stacja badawcza na Spitzbergenie

Gość gość
ja poważnie pytam

Gość gość
kierowca? blogerka?

Gość gość
O, dobre pytanie! Też, niestety, jestem nieśmiała. Póki co studiuję, nie pracuję nigdzie tylko pomagam rodzicom w gospodarstwie, ale już niedługo będę musiała gdzieś się zatrudnić i... tu jest problem, ponieważ jestem nieśmiałą introwertyczką. I jak tu znaleźć pracę nie będąc przebojowym, nie radzącym sobie w kontaktach międzyludzkich? :(

Gość gość
Mnie ludzie mecza,nie mam nic do nich ale po prostu mecza...

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
Ja też nie mam, ale nie umiem funkcjonować w dużych skupiskach... Nie mam pojęcia gdzie mogłabym znaleźć pracę... Próbowałam już dużo razy i nic nie wychodzi.

Gość gość
Księgowa np.

Gość gość
Dużo jest prac, w których nie musisz mordy drzeć , być przebojowa , wylansowana. W szkole jest to najważniejsze, owszem.

Gość gość
Handel odpada.

Gość gość
Sprzątanie w biurach po pracy tych pracowników

Gość gość
Idź do banku do back office. Będziesz siedziała w centrali odpowiedzialna za swój proces i nie będziesz musiała wchodzić w interakcje z ludźmi za bardzo. Pracowałam tak kiedyś i myślałam, ze oszaleję bo ja potrzebuje kontaktu z ludźmi.

Gość gość
19:23 Sprzątaczki sa głośne i rubaszne. :O

Gość gość
19:24 Dzięki za podpowiedź ;)

Gość gość
Idź na studia ścisłe a nie humanistyczne to nie bedziesz musiała przebywać z pozerkami i pustakami.

Gość gość
A ktoś ma taką pracę żeby mógł się wypowiedzieć?

Gość gość
Ja jestem chorobliwie nieśmiała i wiem że do normalnej pracy nie jestem w stanie się przemóc... Bardzo mnie to męczy i stresuje i w ogóle nie mogę dać z siebie tego co bym chciała.

Gość gość
ahaa, nieslychane bo ja lubie kontakt z roznymi klientami, sa zazwyczaj mili, zadowoleni z pomocy. natomiast kisne jak mam siedziec z moim 2 kolezankami.. meka radio zet i p********ie

Gość gość
Do dziewczyny, która napisała, że jest chorobliwie nieśmiała: pracujesz teraz gdzieś?

Gość gość
na domowkach. nie musze nic mowic, oddaje sie im do dyspozycji troche alko i mam 10 k na miesiac.

Gość gość
Nie pracuję ponieważ nie mogę znaleźć, albo ludziom nie odpowiadam na wstępie albo mi nie odpowiada i dlatego pytam czy może ktoś z takim problemem jakoś funkcjonuje i jaki ma sposób.

Gość gość
No wlasnie, podawajcie typy. Potrafię pracować z ludźmi jak muszę, ale ich nie lubie, wiec info przydatne :classic_cool:

Gość gość
Z czego zyjesz?

Gość gość
Kierowca, blogerka, księgowa, krawcowa

Gość gość
Jakieś inne pomysły?

Gość gość
no litości?kierowca dla nieśmiałej osoby?mój mąż jest kierowcą i ma gadane że hej.gdzie nie pojedzie wszędzie kontakt z ludzmi w każdej firmie do której zajedzie.a że jeździ też za granicę to tam tym bardziej.ile tego jest to głowa mała.gdyby był nieśmiały do ludzi to by nie dał rady tak pracować.dziennie kilkadziesiąt telefonów ,jak nie od spedytora to od zakładu do którego wiezie towar.gdzie jest ,za ile będzie .nie to nie jest praca dla nieśmiałych.zjedzą cię.

Gość gość
"Idź na kierunek ścisły to nie będziesz miała kontaktu z pozerami " really ? Studiowałem ekonomię i takich pozerow i debili jak tam nie poznałam nigdzie , wieczne popisowki i darcie mordy , przeniosłem się na germanistyke i mam bardzo fajna grupę

Gość gość
To może powiedzcie co nieśmiali zamierzacie robić w życiu i gdzie chcielibyście pracować bądź gdzie pracujecie...

Gość gość
dla nieśmiałych dobra jest praca na produkcji.może masz wokół pełno ludzi ,ale ich znasz bo z nimi pracujesz .może i masz nad sobą przełożonego ,kierownika ,brygadzistę,lidera,ale...nie masz kontaktu z obcymi ludźmi ,z zewnątrz.po prostu stajesz i robisz swoje.ja tak uważam bo sama taka jestem.ogólnie nie lubię ludzi i ich unikam,nie lubię pieprzenia o niczym a na produkcji dobrze się odnajduję ,bo tam nikt mnie nie zaczepia.po prostu muszę zrobić swoje.za to nigdy w życiu nie poszłabym do handlu(pozabijałabym tych ludzi ).jak widzę i słyszę tych upierdliwych ludzi co oni z tymi sprzedawczyniami robią to mam ochotę ich opieprzyć porządnie.kiedyś też pracowałam jako pokojowa i też nie było źle.