Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Związek dziewicy i prawiczka..

Polecane posty

Gość gość

Mam 27lat i tak się stało, że wciąż jestem dziewicą. Do tej pory byłam w dwóch krótkich związkach ale w żadnym z nich do niczego więcej nie doszło. Ostatniego chłopaka miałam jakieś trzy lata temu. Jakiś czas temu poznałam chłopaka jeszcze bardziej nieśmiałego niż ja..Zaczeliśmy się spotykać. Ma 28 lat. Do tej pory miał tylko jedną dziewczynę 10 lat temu. Wyznał mi , że go bardzo zraniła no i że jest prawiczkiem. Co prawda ja nie mam jakiegoś wielkiego doświadczenia w sprawach damsko-męskich ale on to ma praktycznie zerowe..Jak idziemy ulicą nie weźmie mnie za rękę, nie pocałuje , nie przytuli..potrafi cały tydzień nic do mnie nie napisać. Jak się go pytam dlaczego nic nie napisze to odpowiada, że nie wie co ma napisać..no to ja mówię, że chociaż smsa wieczorem typu: dobranoc, miłych snów i tyle..za to jak ja napiszę to już piszemy ;) Mówi, że ja go muszę wszystkiego nauczyc...Myślicie, że może nam się udać? Ja mam niewielkie doświadczenie, on praktycznie zerowe. Z jednej strony naprawdę mnie do niego ciągnie, podoba mi się, ma super charakter ale z drugiej strony trochę się obawiam czy się 'wyrobi' jak myślicie? ;)

Gość gość w kość
a jak Ty myślisz?

Gość gość
najlepsze i najtrwalsze zwiazki to takie w ktorych kobieta jest dziewica a facet, jest juz doswiadczony i ma za soba minimum 5 do maksymalnie 20 partnerek seksualnych. Kazda kobieta doceni takiego kogos i bedzie zaskoczona efektami w lozku Najgorsze to facet prawik kobieta po seksie albo facet prawik kobieta dziewica wtedy ona bedzie zdradzac a on bedzie cale zycie nieporady

Gość gość
Myslę, że to mogłoby wyjść choć może nie być łatwo.. ;)

Gość gość w kość
i wystarczy reszta nie ma znaczenia powodzenia;)

Gość gość
[20:51 Kompletna bzdura! Najtrwalsze są związki jak facet jest prawiczkiem a kobieta dziewicą. Jest to potwierdzone naukowo.