Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci i kobietki pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem 32 letnią atrakcyjną kobietą. Od 8 miesięcy spotykam się z młodszym od siebie facetem. Od początku bardzo dużo pracował ale jakoś był czas na spotkania, raz w tygodniu czasem 2 ale były bardzo przyjemne, spacer kino itp. Bardzo dużo przepisanych wieczorów ogólnie cudnie. W tej chwili jest coraz ciężej, nigdy nasza znajomość tak naprawdę nie opierała się tylko na seksie owszem był ale to ja miałam większe potrzeby i u mnie to się nie zmieniło. Niestety na ten moment to z reguły ja inicjuje wszystko tzn kiedy jesteśmy razem nadal jest czuły i okazuje mi to ale tylko jak się rozstajemy wydaje mi się że jest mu wszystko jedno. Pragnę czegoś więcej a on tylko praca, praca i raz w tygodniu ja! Podkresle, że nie po to by się kochać bo to z reguły ja inicjuje. Nie rozumiem tego, twierdzi że mu zależy ale ten związek nic się nie rozwija, możliwości są tylko brak chęci. Pomóżcie co zrobić

Gość gość
znudziło mu sie bo Ty zawsze tylko chcesz w gumce

Gość gość
No tu akurat się mylisz!

Gość gość
może go głowa boli

Gość gość
zamiast połykać jego śmietankę to wypluwałaś

Gość gość
Temat poważny uważam to i odpowiedzi takich oczekuję

Gość gość
może on woli futerko a Ty się TAM golisz na zero

Gość gość
A ile on ma?

Gość gość
on ma tylko 6 cm jak stoi

Gość gość
autorko tematu, musisz mu lizać małego bez gumki a nie tylko w gumce

Gość gość
Niektorzy faceci tak mają.

Gość gość
autorko tematu, kup mu niebieskie tabletki żeby mógł fiki miki

Gość gość
Są tu narmalni ludzie???

Gość gość
23 lata

Gość olciak27
To skoro jesteś starsza to jasno mu swoje roszczenia co do Waszego związku przedstaw.A może on czeka na to byś się określiła czego chcesz i Ty też musisz to wiedzieć.A może on nie jest obojętny,tylko roją się obawy w Twojej głowie i wkręcasz to sobie.Tak czy owak życzę powodzenia!

Gość gość
autorko tematu, gumka wam pekla czy planowaliście dzidziusia?

Gość gość
Więc dla wszystkich głupich komentarzy. Uprawiamy sex bez gumki, robię mu dobrze również bez niej i jestem ogolon na zero!!! Jeszcze jakieś dziecinne pytania???

Gość gość
Skoro tu tak dużo ludzi to i ja sie zapytam. Bylabym widzięczna gdyby autorka tematu tez sie wypowiedziala bo w.koncu jestes doswiadczona pytanie i krotka historia z życia. Mam 17 lat i jakies 4 dni temu bylam na mojej 3 imprezie w klubie w życiu. Wpadl mi w oko 23 facet. bajka. takie ciacho. NIGDY nie widzialam tak przystojnego faceta. Pomyslalam co mi szkodzi i poprosilam go do tanca.. tanczylismy i rozmawialismy od 0.00 do 3 w nocy. jak to w tancu wiadomo macanki i wgl. potem zacząl mnie calowac po szyi raz po brzuchu i wgl. no i bum. pocalowalismy sie w usta z języczkiem. zwyczajnie nie mogłam sie mu oprzeć. dodam jeszcze że bylam trzeźwiutka bo alko nie lubie. uważam ze mozna sie bawic i bez niego. Po tym jak juz dojechalam do domu z kuzynka wymienilam z nim kilka zdan rano na instagramie i na tym zakonczyla sie z nim moja znajomosc. nie byl mna zainteresowany na dłuższa mete niz jeden wieczor. do tej pory czuje żal że no wiecie taki towar i wgl a ja zatanczylam z nim raz i bajo. no ale moje pytanie jest takie czy to lizanie sie z nim bylo bardzo w takim puszczalskim stylu? Dodam że to nie bylo k***a takie lizanie wiecie. to było ''dyskretne'' w dodatku on to zacząl i nie to nie jest prowo nie jestem tez jakąs Karyna co sb chlopakow zmiania jak chce. poprostu gowno wiem o życiu a ze mna nikt na temat seksu milosci pocalunkow a nawet okresu nie gadał.

Gość gość
Zna moje podejście do związku, wie że jestem zakochana a pomimo tego nic nie rusza do przodu, ani prośbą ani groźba. Nie wiem już jak mam wpłynąć na niego, chociaż wiem że w głębi serca mu zależy ale są rzeczy wazne i ważniejsze a ja chyba jestem tą mniej

Gość gość
autorko tematu, jak często GRASZ NA JEGO FUJARCE?????????

Gość gość
autorko tematu, czy ten twój klient ma dużego ogórka?

Gość gość
Widzę że raczej mądrych odpowiedzi tu nie uzyskamy. Żaden mądry facet, masakra

Gość gość
polewaj mu małego lodowatą wodą to mu sie odechce bzybzania

Gość gość
autorko tematu, dlaczego to był dla ciebie szok jak zobaczyłaś jego fujarke? nie wiedziałaś że faceci mają rurke między nogami?

Gość gość
może on ma partnera a z tobą sie spotyka dla kasy