Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy jestem w centrum handlowym i widze muzulmanina to nie czuje sie bezpieczni

Polecane posty

Gość gość

Zatloczone centrum. tlum, posrodku tlumu ja i dziecko. W pewnym momencie dostrzegam muzulmanina. Pierwsza mysl - wyjsc jak najszybciej bo nie wiadomo czy nie zamachowiec.

Gość siorka w DE
Mam siostrę w Niemczech. Robi tak samo jak widzi coś podejrzanego. Ale nie ucieka na widok każdego arabusa bo w DE jest ich tylu, że musiałaby chyba wrócić do Polski żeby ich nie spotykać.

Gość gość
powinno sie strzelac do zamachowcow ale jak skoro spoleczenstwo jest rozbrojone i rzadko kto ma bron

Gość gość
jak nie masz innych rozrywek dla dziecka tylko szlajanie się po centrach handlowych to nic dziwnego, że ci odbija

Gość gość
Czy ta z 8:32 to lewacka obronczyni multikulti?

Gość gość
Mi sie dzis snili terrorysci muzulmanie, zakneblowaki nas w jakims budynku czy dworcu skad nie bylo wyjscia, jeden wyszedl i zaczął rzucac koktajlami molotova, podpalil mase osob, mi.sie udalo uciec wybilem okno i ucieklem

Gość gość
islam to zaraza ludzkosci to rak toczacy gatunek homo sapiens znacie jakis skuteczny antybiotyk?

Gość gość
Trzeba było przejść obok i powiedzieć "Hej! Wyglądacie bombowo!" i puścić oczko

Gość gość
gość dziś jak nie masz innych rozrywek dla dziecka tylko szlajanie się po centrach handlowych to nic dziwnego, że ci odbija :D hee hee hee :D

Gość gość
Jest na to rada. Wykop sobie schron i siedź tam ze swoim dzieckiem aż do śmierci :)

Gość gość
islamski terroryzm to rak toczacy ludzkosc. Jedyny antybiotyk - kalasznikow.

Gość gość
Musialabym w ogole nie chodzic do centrow handlowych jak bym tak panicznie sie bala ;) Bo mieszkam w Trojmiescie. Pozatym skad mam wiedziec ze to muzulmanin? Nie kazdy arabsko-wygladajacy musi byc muzulmaninem a czasem moze byc nim osoba wygladajaca polnocno :) Jedynie jak widze kobiety w hidzabach to wiem ze muzulmanka to wtedy czasem mam taka mysl czy wyciagnie karabin spod sukmany :D ale bez przesady, nie uciekam ze sklepu bo nie moglam w ogoel zakupow robic.

Gość gość
tych muzułmańskich bydlaków w Polsce najechało już zbyt dużo, dwa lata temu ich tu nie było, najwięcej ich nalazło za PiS właśnie, w Warszawie ta swołocz jest już wszędzie, dżihadystki w chustach widać niestety codziennie, najbardziej agresywni i obłudni są Arabowie, potem Turcy, Pakistańczycy, Irańczycy, a najgorszymi prymitywami są Czeczeni. Są też murzyni muslimy. Nasz kraj stacza się na takie dno jak Szwecja. Niedługo gangi, gwałty, mordy itd., wystarczy jeszcze pięć lat.

Gość gość
do gazu z nimi!

Gość gość
Mam tak samo autorze, mialo ich nie buc w Polsce i dlaczego są

Gość gość
trzeba zacząć działać, nie pozwalać im żyć w Polsce, gdyby chociaż 100 000 osób tak zrobiło, to rząd nie mógłby tego zlekceważyć, a nawet nie można by ich skazać za rasizm, bądź co bądź to nasz kraj, a nie ich.

Gość
@ gość 2017.08.07 Mam tak samo autorze, mialo ich nie buc w Polsce i dlaczego są ..<< No wlasnie, dlaczego sa? Przeciez najwspanialszy rzad pisu, obiecal, ze ich nie wpusci. Poprzedni rzad zgodzil sie na wpuszczenie tylko 7 tys. i to po dokladnym sprawdzeniu. To moze trzeba wrocic do poprzedniego rzadu ?