Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochalam sie w koledze z pracy :(

Polecane posty

Gość gość

Nic o nim nie wiem. Prawie wcale nie rozmawiamy. Nie chce by sie domyslil, choc lubie na niego popatrzeć. Jakiego zachowania mam unikac by sie nie domyslil?

Gość jaszkierka24
Nie wgapiaj się na niego, bo on może to zauważyć (lepiej ściągnij sobie z fb jego zdjęcie i w domu patrz się ile chcesz i kiedy chcesz. A najlepiej kilka zdjęć) Nie bądź zbyt nachalna, tzn nie praw mu masy komplementów i nie podążaj wszędzie za nim, bo zacznie się domyślać (oczywiście, dobrze jeżeli wiesz gdzie jest i co się z nim dzieje, ale rób to bardzo dyskretnie) Moja rada: 1- obczaj jego fb, wyszukaj informacje na jego temat w sieci (tam jest więcej info niż Ci się wydaje). Dzięki temu możesz dowiedzieć się więcej na jego temat, kim jest 2 - zakumpluj się niby przez przypadek z kimś z jego bliskich znajomych. Wtedy ta osoba może Was przedstawić sobie bardziej oficjalnie np. na jakiejś imprezie, a to już zawsze jakaś droga do niego. Wspólni znajomi to skarb, prędzej czy później i Ty go zapoznasz i "niby" się okaże że Wy to w sumie znacie się już z widzenia ;) 3 - no i oczywiście ogarnij czy on ma już jakąś laskę. Jeżeli ma i to dość poważny związek, to radze odpuścić bo tylko kłopoty mogą z tego wyniknąć. A jak nie... to do dziela ;) To takie moje rady, służę pomocą.... ... bo sama mam podobną sytuację :( (tylko chyba już nasza znajomość jest bardziej zaawansowana) Zyczę szczęścia!

Gość gość
Nie zaprosze go na fejsie, bo wlasciwie nie rozmawiamy a profil ma zablokowany. Nie chodze za nim a gapie sie czasami.

Gość gość
Czy ma dziewczyne to nie mam jak się dowiedziec.

Gość gość
Cóż za provo. Jesteś najlepszy. Przejdź ze mną na priv i nie p*****l na forum

Gość gość
no to zagadaj do niego! nawiąż kontakt w jakikolwiek sposób! Pójdź z kilkoma znajomymi z pracy w ramach integracji albo świętując coś na piwo i jego też zaproś. To nie boli, a potem będziesz z siebie dumna. Jest XXI wiek, żaden obciach pierwsza wyjść z inicjatywą do faceta. Jak nic nie zrobisz to będziesz się z tym męczyć. No chyba że zmienisz pracę. Nie łudź się, że się odkochasz na zawołanie, to tak nie działa. Albo coś zrobisz ( nawiążesz kontakt lub zmienisz miejsce pracy) albo będzie cię to męczyło jak rzęsa w oku przez lata

Gość trzeba roohać
daj mu nr tel i zaproponuj seks, zawsze działa