Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda nt. medycyny akademickiej. Wiem bo w tym tkwie.

Polecane posty

Gość gość

Medycyna akademicka sprawdza sie bardzo dobrze w naglych przypadkach typu zlamanie, zawal serca, itd. Niestety ta sama medycyna akademicka (czytaj: medycyna rockefelerowska) ma zerowa skutecznosc w przypadkach chorob przewleklych typu miazdzyca, cukrzuca, itd. Pacjentow leczy sie latami i nadal sa chorzy, nadal kupuja leki, itd. Tymczasem cukrzyca i inne tego typu sa w 100% wyleczalne i to max. w pol roku. Niestety lekarz nie jest uczony zwalczania przyczyn choroby. On zwalcza jedynie objawy i tylko objawy. Jak dany pacjent ma wysoka goraczke to zostaje mu przepisany farmaceutyk na zbicie goraczki. Ale dlaczego pacjent ma te goraczke to juz nikogo nie interesuje.

Gość gość
Nie zgadzam się że dobrze działa w przypadku zawału serca Moim zdaniem ich działania i zalecenia moga prowadzić do kolejnego zawału więc może przy zawale odratują ale profilaktyka... leży

Gość gość
Prawda autorze\autorko!

Gość gość
Potwierdzam. Chirurgia urazowa - ok. Szczepienia - zlo.

Gość gość
Tu chodzi o kasę. Od kilku dekad wiadomo, że wikakora leczy raka. Leczy w 100%. Dlaczego jej się nie stosuje w szpitalach? Bo jest tania. Zbyt tania. To zielsko którego pełno rośnie w Afryce i każdy może sobie nazrywać. Przemysł farmaceutyczny nie zarobiłby wtedy na drogich chemioterapiach i radioterapiach. I o to tu chodzi.

Gość gość
8:26 10/10

Gość gość
Szczepienia to temat rzeka. Nawet swiadomy lekarz boi sie mowic pawde z obawy o utrate prawa do wykonywania zawodu.

Gość gość
Szczepienia to najgorszy syf. Tylko niedoinformowany idiota w nie wierzy.

Gość gość
Ale to nie chodzi o "wiarę" w szczepienia. Szczepienia nie są idealnym, ale jednak bardzo dobrym sposobem na uniknięcie ciężkich chorób zakaźnych. Mniej emocji, więcej wiedzy :) Zajrzyjcie na strony takie jak zaszczepsiewiedza.pl zamiast pisaćc co wam przyjdzie tylko do głowy, bez dowodów.

Gość gość

Lunazyna to chyba najlepsze odkrycie od wielu lat a na dodatek w naszym kraju, szeroka gama zastosowań i niesamowite oddziaływanie na zdrowie

Gość beata_kariska

Muszę przyznać, że ja mam obsesję na temat lunazyny, mam ustawione alerty na to hasło 🙂 skoda, ze na razie w Polsce jest tak mało publikacji, bo juz chyba przeczytałam wszystko co jest na ten temat. Zaczynam suplementacje w przyszłym tygodniu, bo patrząc na doświadczenia rynku amerykańskiego, efekty bywają spektakularne.

Gość Halania

Pełna zgoda co do lunazyny, sama ostatnio trochę o tym poczytałam i jestem w szoku że została tutaj uzyskana

Gość Rakkap

Mogła zostać tutaj uzyskana, ale według mnie najważniejsze jest to, że lunazyna jest potwierdzona wieloma badaniami :)

Gość angi

A co wiecie o lunazynie? Ja uważam, ze to produkt naprawde świetny i wart uwagi, a jego innowacyjnosc jest juz potwierdzona badaniami.

Gość kojot

Ja eksperymentuje z lunazyną - świetny sumpelment pozyskiwany (w Polsce!) z soi! świetny, wzmacnia układ immunologiczny i przeciwdziała nowotworom. Polecam mamom 🙂