Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga żona brzydsza czy ładniejsza niż pierwsza?

Polecane posty

Gość gość

jakie znacie najczęściej przypadki ze swojego otoczenia? i czy to jest w przypadku rozwodnika czy wdowca? Bo mnie się wydaje, że..... napiszcie...

Gość gość
Nie chce nikogo obrażać, ale z w dwóch przypadkach, które od razu przyszły mi do głowy, to ta druga zdecydowanie gorsza.... ale to pewnie zależy, każdy przypadek inny

Gość gość
c.d oba przypadki to rozwodnicy

Gość gość
a były znacząco młodsze od faceta? ja też znam takie przypadki, gdzie druga jest brzydka, ale młodsza

Gość gość
druga młodsza i lepsza, to u mojego kumpla, pierwsza się roztyła i rozleniwiła, pogonił ją

Gość gość
Jak z pierwszą nie jest to znaczy te ta druga jest lepsza. Może być grubsza albo brzydsza według ciebie, ale dla niego jest lepsza ładniejsza od poprzedniej. To że przytyła o niczym nie świadczy, oni wiedzą dlaczego nie muszą informować rodziny. Pewnie jest lepsza w łóżku, on z nią może mieć takie orgazmy, że nigdy jej nie zostawi. Może nic nie robić w domu ale jest dobra w te klocki i robi wszystko aby nie było monotonii więc koło się kręci i zamka.

Gość gość
Na pierwsze żony bierze się super laski, ale jak się okazuje że księżniczka do normalnego życia się nie nadaje zmienia się ją na inteligentną i zaradną o przeciętnej urodzie. Bo życie to nie tylko imprezy i sex.