Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mnie nie chce bo za mało zarabiam

Polecane posty

Gość gość

Będzie krótko. Spotykam się z kimś i po różnych sytuacjach doszłam do wniosku, że on nie chce ze mną być, bo za mało zarabiam. Nie wiem sama co mam o tym myśleć. On jest dobrze sytuowany, ale nie jakiś bogacz. Ja sobie radzę sama z moimi finansami, czasem jest biednie, ale daję radę i nie szukam sponsora. Pierwszy raz mi się zdarzyła taka sytuacja, żeby facet nie chciał być z dziewczyną, bo ta mało zarabia, mimo że ewidentnie widać że mu zależy itd.

Gość gość
Tak sobie tłumacz

Gość gość
Mężczyźni maja głęboko w dooopie ile wy zarabiacie, nie mierz ich kobieca miarą. Powód jest zapewne całkiem inny.

Gość gość
To ja Cię wezmę

Gość gość
Twoje zarobki nie mają tu nic do rzeczy szukaj przyczyny w sobie, w swojej seksualności, wyglądzie bo na tym najbardziej zalezy facetom a nie na Twoich zarobkach, tym bardziej. że jak mówisz on jest dobrze sytuowany

Gość gość
To raczej nie ten powód, jak kobieta jest atrakcyjna i facetowi się podoba to i zebraczkę weźmie.

Gość gość
Nie wiem jak w tym wypadku, ale coraz więcej jest wyrachowanych mężczyzn. Nawet na kafeterii, jak chłopak się pożalił, że w związku wydaje więcej, to inni mu pisali, żeby zostawił pasożyta. A chłopak zarabiał dużo więcej od tej dziewczyny, ona opłacała mieszkanie 1200 zł i czasem coś kupiła nie napisał za ile, on płacił 500 zł + zakupy za 1000. Zafundował za to wakacje, ona się do nich nie dołożyła. Więc może i nie ma znaczenia ile dziewczyna zarabia, ale wiekszość mężczyzn i tak będzie oczekiwać dzielenia kosztów pół na pół.