Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wrocic do normalnego zycia? :(

Polecane posty

Gość gość

Zmarnowalam w zyciu wiele lat (dokladnie z 7) Mijaly dni, tygodnie.. Od dluzszego czasu nie wychodze z domu, bo nie mam gdzie. Martwie sie o siebie i o swoja przyszlosc. Wiele zlego mnie w zyciu spotkalo (choroby, odrzucenie przez rowiesnikow, wyzwiska, bieda...) w tym ze strony ludzi, a teraz jeszcze przytylam i gdziekololwiek bym nie wyszla to sie ze mnie smieja. Nie mam studiow, nie pracuje, czas ucieka. Mam wrazenie, ze kazdy cos osiaga, tylko ja jedna nie i wrecz sie cofam... Co zrobic? Jesli nic sie nie zmeni to albo sama zakoncze swoj marny zywot albo bede spac pod mostem! :'( To straszne byc takim nieudacznikiem (bez dobrego wyksztalcenia, pieniedzy, perspektyw, wlasnej rodziny czy przyjaciol) Obawiam sie jednak, ze za wielu mozliwosci to ja juz nie mam w swoim wieku (w tym roku bede miec juz 27 lat :( ) Pomocy :(

Gość gość
Cierpisz na depresję lub inna chorobę tzw psychiczną?

Gość gość
z czego żyjesz jak nie pracujesz? pasożytujesz od starych? powinni cie na zbity pysk wywalić z domu to byś się wzieła za życie zamiast być nieudacznikiem

Gość gość
Tak, depresja plus pewnie jeszcze cos ...:/

Gość gość
Jak bedziesz siedziala w domu to czas nadal bedzie uciekak. Rusz cztery litery i zacznij od malych kroczkow, codziennie zrob maly postep. Zanim sie obejrzysz, bedzie duzo lepiej.

Gość gość
JUZ 27 ha ha. DOPIERO 27. Staruszka sie znalazla.

Gość gość
Wiesz, patrząc na to, ze inne osoby, które maja 27 lat, skończone studia, prace, niektórzy już awansują, zakładają rodziny itd.itp.no to fakt, ona jest daleko w tyle i lepiej nie będzie.