Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak nie inicjuje spotkania

Polecane posty

Gość gość

od 4 miesiecy piszę z kolegą z sąsiedniego miasta , rozmawia nam sie bardzo dobrze , mamy pełno wspolnych tematow ale on po tych 4 miesiacach nie zaproponował randki ani zadnego spotkania , mysliscie ze za bardzo sie napalilam i on nie chce albo sie boi czy o co moze chodzić ?

Gość gość
On napewno ma jakas niedaleko i napewno ja posuwajak ma dobrego chnnuja a ciebie to moze chce miec w rezerwie jak by tamta miala swoje dni

Tak, za bardzo się napaliłaś. Facet pewnie ma 150 cm wzrostu i wygląda jak quasimodo. Chyba, że widziałaś odpowiedni dużo zdjęc czy bawicie sie w komunikatory wideo. No i może klamać ;) przez neta nie sprawdzisz a bajki nic nie kosztują.

Gość gość
Ja inicjowalam kontakt wiec teraz pora na jego krok

Gość gość
Widocznie stawia cie w kategorii koleżanki do popisania. Sama mam znajomych poznanych przez internet,jedną nawet mogę śmiało nazwać przyjaciółką bo mówimy sobie o wszystkim, radzimy się siebie wzajemnie, ale żadnej z nas się nie chce ruszyć i spotkać (chociaż odległość jest trochę większa bo 3,5h drogi samochodem ale obie jesteśmy dorosłe, zmotoryzowane i znamy się 13 lat). Tak jest mu dobrze, wygodnie i nie zależy mu żeby rozwijać tą znajomość i przenosić ją na inny poziom

Gość gość
Wydaje mi sie ze to oczywiste

Gość gość
Mój mąż zaproponował mi spotkanie po 2 dniach :) Zatem odpowiedz sobie sama autorko.

"Wydaje mi sie ze to oczywiste" x Czyli ma się domyślić:) Sama zainicjowałaś kontakt, twierdzenie że w związku z tym propozycja spotkania jest po stronie chłopaka jest mocno na wyrost. Na jakiej podstawie tak uważasz? To Ty chciałaś czegoś od niego, nie on od Ciebie. Może on wcale nie ma ochoty na spotkanie albo nie rozważa takiego scenariusza. Nie wiem na ile dobrze Wam się rozmawia, ale macie wyraźny problem z komunikacją. I zapamiętaj sobie - faceci się nie domyślają. I zasadniczo nawet nie mają ochoty się domyślać. Jesteśmy prości.

Gość gość
Moze masz racje on pewnie nic Nie chce a ja oczywiscie czekam chyba musze po prostu dac sobie spokoj

Gość gość
Chcesz się spotkać to zaproponuj spotkanie. Kolejna królewna z drewna.