Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co robić???

Polecane posty

Gość gość

Zaczęłam się spotykać z chłopakiem, znamy się dopiero miesiąc. On się ostatnio strasznie zdystansował nie wiem czemu. Olać go czy próbować to przeczekać? I nie, nie chce się go pytać o co chodzi, bo nie będę nad księciem skakać i się przed nim płaszczyć. Proszę o porady

Gość gość
Poznał się na Tobie. :classic_cool: Zostaw go w spokoju.

Gość gość
Ale masz dziecinne podejście. Jak się nie zapytasz to nie będziesz wiedziała o co chodzi.....

Gość gość
Ja mam dziecinne podejście? Chyba on skoro stroi fochy bez powodu. Mój były facet był taki humorzasty i po prostu jestem uczulona na takie zachowanie. Tym bardziej, ze był on od samego początku zafascynowany, a teraz wygląda to tak jakby odzywał się raz na jakiś czas z braku laku.

Gość gość
mam identyczna sytuacje , az mysle czy by tego poprostu nie olać mimo że mi zależy ale nie chce znowu być zraniona

Gość gość
Chcial szybko duupy, nie dalas, to zaczal olewac

Gość gość
On mi był na początku obojętny, a sam okazywał bardzo duże zainteresowanie. Teraz jak mi zaczęło trochę zależeć, to on zmienił podejście o 180 stopni. Nie wiem, może spotkał jakąś inną, tym bardzej że poznaliśmy się na portalu randkowym i jest tam aktywny. Też zmierzam ku temu, zeby to zakończyć jak najszybciej, bo pozniej moze boleć bardzo. Dlatego chciałam sie tutaj poradzić

Gość gość
up

Gość gość
Pewnie zobaczył że jesteś jakąś królewną z drewna bez inicjatywy i że tylko on musi się starać. To olał. I prawidłowo.

Gość gość
Też masz problem. Czekaj na rozwój wydarzeń i tyle a nie spinasz c****o o rzecz nie potrzebną. Nie masz innych zmartwień?