Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam szans na kobietę ponieważ jestem mało męski

Polecane posty

Gość gość

Taki dzieciak bardziej, licealista maturzysta, kujonek Poza tym jestem grzeczny spokojny kulturalny, nie umiem "zarywać lasek" i prawić kretyńskich komplementów jak inni faceci...nawet już nie wykonuje pierwszego kroku, bo boje się kolejnego odrzucenia lub wysmiania

Gość gość
To rozpłacz się i wracaj do książek :)

Gość gość
O jaaaa. Jesteś facetem jakiego szukam. Poważnie. Uwielbiam spokojnych facetów w typie kujonka którzy nie potrafią zarywać i są lekko nieśmiali :). Takich facetów jest mało. Tyle że ja nie jestem typowo kobieca jeśli chodzi o charakter. Może ci to nie pasowac ale własnie takie dziewczyny pasują do takich chłopców.

Gość gość
To masz przerąbane..nie lubimy kujonków i nadwrażliwców zniewiesciałych co nie znaczy ze gustujemy w chamach..mezczyzna powinien być męski,duży silny odpowiedzialny opiekunczy pracowity zaradny i zdecydowany..takich cenimy najbardziej

Gość gość
Znajdziesz jakąs szarą myszke we wspólnocie religijnej ..kazda potwora znajdzie swego amatora..mam kuzynke która ma takiego męza jak Ty..chyba Ona Jego poderwała o ile pamiętam,żyją ze sobą kupe lat dlatego głowa do góry

Gość gość
ja nie lubie facetów zbyt pewnych siebie i przebojowych,zarywających laski ale takie ciepłe kluchy bez jaj tez nie dla mnie