Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kantor wybrać ?

Polecane posty

Gość gość

Jak wyżej - szukam dobrego i sprawdzonego kantoru internetowego.

Gość gość
Moim faworytem jest kantor internetowy www.centnet.pl. Miałam okazję korzystać z ich usług i byłam bardzo zadowolona.

Gość gość
Od niemal 4 lat dość regularnie kupuję walutę w Amronet.pl także śmiało rekomenduję.

Warto zainteresować się ofertą kantoru https://kantoronline.pl/kursy-walut . Szybka i bezpłatna rejestracja, kursy walut w czasie rzeczywistym. Oferta zarówno dla klientów indywidualnych jak i biznesowych. Moim zdaniem warto korzystać z tego typu rozwiązań.

Gość kolo1988
Bez prowizji i po atrakcyjnym kursie wymienisz przez Pluskantor.pl. Jest bezpieczny i pewny.

Gość gość
Możesz też spróbować z platformą wymiany walut. Mnie bardzo się spodobała współpraca z Gieldawalut.com. Solidna firma, dobrze opracowany system automatycznego księgowania wpłat.

Gość wilga83
Owszem, dobra platforma jest znakomitą opcją aby tanio przewalutować pieniądze bez wychodzenia z domu. Ważna jest też szybkość księgowania środków przez taką platformą i tu najlepiej wypadł Amronet wśród tych, z których korzystałam.

Gość gość
Bardzo polubiłam platformę Gieldawalut.com, gdyż nawet w podróży mnie nie zawiedzie,kiedy nie mam pod ręką komputera. Wystarczy internet w smartfonie i też mogę przewalutować i zrobić szybki przelew.

Gość Justek654
Można mieć darmowe konta w kilku internetowych i wymieniać tam gdzie w danej chwili będzie najtaniej, chociaż ja mało kiedy wymieniam poza Gieldawalut.com. Ta platforma odpowiada mi najbardziej, wiem też że jest solidna i niezawodna jeśli chodzi o sprawne przelewy.

Gość ekolinka22
Oczywiście, że internetowe przewalutowania są najlepsze, tańsze od tradycyjnych, szybsze. Bardzo mi się podoba Pluskantor.pl, współpraca na konkretnych zasadach, przelewy szybkie, nic dodać nic ująć po prostu.

Gość gość
Wybrałam już 3 lata temu- Amronet. Nic do tej pory nie zmieniam w temacie, bo firma jest w pełni wiarygodna, nie podwyższają kosztów i platforma jest stale unowocześniana, np. można już realizować w kilkanaście min.przelewy EUR za granicę- parę razy ta opcja uratowała mi w firmie terminową płatność:)

Gość mazda353
Znalazłam bardzo dobry kantor w sieci, nazywa się pluskantor.pl, świetnie wypada na tle konkurencji i sprawdza się w praktyce.

Gość gość
Istotną sprawą jest żeby e- kantor nie tylko obniżał koszt przewalutowania ale i przyspieszał płatności bezgotówkowe w walucie . Jak i Wam na tym zależy, polecam Gieldawalut.com, platformę ktora i na zagraniczne konta sprawnie realizuje transfer, EUR w opcji przyspieszonej nawet.

Gość SubiSowa
Wychodzę z założenia że kantor internetowy nie może sobie przede wszystkim pozwolić na wpadki związane z płynnością przewalutowań oraz przelewów. Jak widzę że coś się opóźnia, więcej nie wracam do takiego kantoru, bo przecież usługa bezgotówkowej wymiany ma nam życie upraszczać a nie utrudniać i jeszcze denerwować. Wiele kantorów wyeliminowałam prze ich opieszałość, a z tych solidnych to Pluskantor.pl na pewno mogę dać rekomendację, okazał się prawdziwie niezawodny.

Gość Hana1985
Owszem, każde potknięcie zniechęca do takiej firmy i obniża zaufanie. Mnie nigdy nie zawiódł pod żadnym względem Amronet, a i kursy od lat ma świetne,możliwe że najlepsze w sieci.

Gość gość
polecam wymianę waluty online na dobrykantor.pl oraz Nordiqa.com

Gość szarlot89
Jestem zadowolona, że wybrałam Gieldawalut.com, porównywałam z kilkoma innymi w internecie i też poszłam za sugestią kolegi, bardzo fajnie wyceniane waluty, mega uczciwie, także wymiana bardzo oszczędna nawet w porównaniu z ofertą wymiany waluty w moim banku, którą też brałam pod uwagę.

Gość gość
Obawiam się zawsze kosztu prowizji w e-kantorach, dlatego ostrożnie do tematu podchodzę. Nieco się naszukałam żeby znaleźć taki, który jej nie pobiera, ale znalazłam- pluskantor.pl i nie kryją się tu żadne inne opłaty. Spread, który jest wszędzie- tyle, nic więcej. Przy czym jest niski, kilka razy wymieniłam już walutę, spread mak 2 gr.

Nejlepiej kantor online, taki jak Waluteo. W takim kantorze można zagwarantować sobie najlepsze ceny. Bardzo ważna jest też łatwa obsługa, całkowicie darmowe przelewy do wszystkich banków na świecie - załatwiają sprawę.