Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cieszę się, że najbardziej popularna i przebojowa dziewczyna ze szkoły zawaliła

Polecane posty

Gość gość
Pytam ponownie, CZY SKOŃCZYŁAS STUDIA I JAKIE??? Bo wyglądasz na zbyt głupią, żeby cokolwiek osiągnąć.

Gość gość
17:23 a Ty opluwajac innych uważasz się za inteligetna ? Co za poziom wypowiedzi ...

Gość gość
Agresja za agresję, moja droga. Trzeba byc kompletną idiotką, żeby po tym co napisałas, spodziewać się czegos innego. A inteligencja to równiez umiejętność oceny przeciwnika. Powinnaś byc wdzięczna, dowiadujesz się prawdy o sobie.

Gość gość
Co za poziom ... z takimi ludzmi jak Ty się nie dyskutuje , jesteś żywym przykładem , że studia Wcale nie pomagają na intelekt

Gość gość
autorko dlaczego nie chcesz sie pochwalić, jakie studia skończyłaś???

Gość gość
Intelekt to zgromadzona wiedza i zdolność do dysponowania nią, ty nie rozumiesz podstawowych pojęć, to jasne że jesteś zakompleksioną tępotą po zawodówce.

Gość gość
Za to ty jesteś "jinteligjetna" gdybyś miała trochę oleju w głowie to byś widziała , że człowiek rodzi się z określoną liczba IQ której się nie da zmienić , życzę miłego dnia i kultury osobistej , te studia widocznie nic Ci nie dały :*

Gość gość
Szczerze współczuję tej drugiej dziewczynie takiej koleżanki, pewnie miała z tobą w szkole krzyz Pański. Co glupie to zazwyczaj i agresywne.

Gość gość
nie lubię za głośnych ludzi ale ty mi się autorko też nie podobasz

Gość gość
Brednie opowiadasz, IQ da się zmienić, rośnie ono w miarę jak człowiek nabywa wiedzy, czego ty nie dopilnowałaś, bo myslałaś że wszystko w zyciu załatwisz złością i oszczerstwem, ale sama tylko gnijesz w swoich kompleksach, patrząc jak inni idą dalej.

Gość gość
Hmmm no wybacz dziecko ale to Ty bluzgasz przez wszystkie swoje wypowiedzi ,nie ja , to Ty używasz wyzwisk nie ja :) radzę się doinformowac , poziom intelektualny można przesunąć jedynie o 3 pkt w górę lub w dół , inteligencję nabywa się po rodzicach , to kwestia genetyczna a nie nauki :) życzę miłego dnia i mniej agresji w stosunku do innych

Gość gość
"autorko" od siedmiu boleści, kiedy wreszcie się dowiemy jakie studia skończyłaś? :D:D:D

Gość gość
Autorka oczekiwala poklasku,ale go nie otrzymala wiec sie zmyla :)

Gość gość
Nie skończyła żadnych, bo to ciemna masa.

Gość gość
Wielu ludzi po zawodowce ma więcej oleju w głowie niż te wszystkie śmieszne studentki , które nie powinny nawet uczelni oglądać , bo zanizaja poziom ludziom ,którzy naprawdę maja talent i powołanie du studiów

Gość gość
Gdybys miała talent i powołanie, to bys je prawdopodobnie przeszła i ukończyła, dlaczego tak się nie stało?

Gość gość
I w czym się przejawia twój olej w głowie, w najeżdżaniu na koleżanki, którym poszło w zyciu równie źle, jak tobie? Bo juz ustaliliśmy, że jesteś po zawodówce.

Gość gość
Bo niektórzy chcą na siebie zarabiać i zejść z głowy rodzicom a nie kończyć pseudo studia na wyższej szkole hałasu i siedzieć na czyimś utrzymaniu

Gość gość
Mogłas wybrać dobre studia, gdybyś naprawdę miała talent i dużo pracowała, to mialabyś rewelacyjne wyniki mimo skromnych warunków życia. ty w ogóle nie wiesz jakie są kierunki studiów, a w środku watku chwaliłaś się, że któryś skończyłas. Jak widzisz, nie warto kłamać :D

Gość gość
A pelikany łykają :D

Gość gość
Własnie nie łykają skoro dowodzą ci że zmyślasz :p

Gość gość
Jesteście tu anonimowe , a nadal udajecie życzliwe świętoszki? Buhaha Ja się cieszę z czyjegoś nieszczęścia tak jak kiedyś ludzie cieszyli się z mojego.

Gość gość
Większość ludzi jest zawistna w mniejszym lub większym stopniu a na kafe same zakonnice hahahaha typowe.

Gość gość
kafeteria to zbiorowisko patologii i głupich szmat po zawodowce, które w szkole darly mordę i popuszczaly szpary już w gimbazie, więc czego się dziwić , że krzyczą jak ktoś im wytknie, że teraz są nikim, o takimi zwyklymi kuchtami lub sklepowymi bez perspektyw i polotu xD

Gość gość
trafiłaś w czuły punkt autorko :)

Gość gość
to moja koleżanka, gwiazda osiedla,.jak szła ulicą to ludzie z okien wyglądali żeby ją zobaczyć.Dużo chłopaków za nią latało.W późniejszym czasie zerwała ze mną znajomość bo powiedziała że jestem z niższych sfer,wyszła za mąż za syna lekarza.I jak skończyła ? Syn lekarza ją oszukał ,została bez mieszkania bo sprzedała je i dała pieniądze na dom męża,on zrobił dzieciaka innej a ją wywalił z domu.Skończyła porzucona, z dzieckiem niepełnosprawnym,bez pieniędzy i majątku wylądowała na mieszkaniu swoich biednych rodziców.Tak wygląda jak się ktoś wymądrza i uważa za bóstwo świata.Porażka.

Gość gość
gość dziś Jesteście tu anonimowe , a nadal udajecie życzliwe świętoszki? Buhaha x Nie kazdy musi udawac ;) Wyobraz sobie,ze istnieja jeszcze zyczliwe osoby,ktore nie jaraja sie czyims nieszczesciem i nie sa zawistne.Ale trudno to zrozumiec,jak sie zawsze mierzy innych wlasna miara.

Gość gość
Autorko,gdyby ta dziewczyna ci cos zrobila,w jakis sposob zaszkodzila to moge ciebie jeszcze zrozumiec.A z tego co czytam po prostu wynika,ze jej zazdroscilas,bo sama pewnie chcialabys byc taka gwiazda szkolna,a jestes nieciekawa szara myszka i stad ten jad.

Gość gość
Boże znowu udziela się tak "studentka " bez kultury i krzty rozumu , kiedyś jakiś czas temu widziałam jak pyskowala do jednej to ja zjechała jak trzeba , widać można mieć studia i siano zamiast mózgu , należy jej współczuć bo dla takich ludzi nie ma ratunku , chyba tylko transplantacja mózgu