Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam prawdziwej kobiety

Ile zarabiają Wasi mężowie? Do pań zajmujących się domem

Polecane posty

Gość gość
Chlopie Tobie porezebna raczej sluzaca a bie kobieta. Co ona ma wychowywac dwojke dzieci gorace obiadki pod nos podstawiac i jeszcze Ci majtki ukladac? Przy dwojce malych dzieci jest dosc roboty ze czasami ciezko sie odbalezc. Sa dni ze krzycza i placza caly dzien i noc ze zjesc kanapki sie w spokoju nie da. Chyba za duzo sie naogladales filmow. Zycie tak nie wyglada jak Ty sobie wyobraSz. Dzieci to kupa szczescia i radosci ale tez kuba darcia i balaganu :D Nie chce Cie zrazac ale lepiej zebys poznal prawde ;) Pozdrawiam

Gość Szukam prawdziwej kobiety
Oczekuję, że moja przyszła żona zajmie się domem i dziećmi, jak się pojawią, ale w granicach rozsądku (pewnie bałaganu trochę będzie, ale dbanie o dzieci to priorytet). Przy małych dzieciach nie będzie pewnie tak wygodnie jak we dwójkę, ale przecież wiecznie małe nie beda. Chcę czystego zadbanego domu, ale nie kosztem rodziny.

Gość gość
Up

Gość gość
Marzy mi się taki mężczyzna. Mój mąż robi kupe nadgodzin a wyciąga tylko 3,5 tys i biedujemy. Ale wole takie zycie niż nianie i żłobki, wybrałam moje kochane dzieciaczki i jestem szczęśliwa. Nie fitness i nie kawka z kolezanką dają prawdziwe szczescie tylko dom pachnący ciastem, ciepla i kochakąca zona i mama co zawsze ma czas sla swojej rodziny. A mój mąż tego nie docenia ...