Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mieszkam z brudasem

Polecane posty

Gość gość

moja wspollokatorka to len i brudas. aktualnie przed jej pokojem stoi od 2 tyg worek ze smieciami. w lazience 4 opakowania po szamponie. w lodowce pojemnik ze splesnialym serem i 3 otwarte splesniale smietany. na szafce od tygodnia kisnie woda po gotowaniu pierogow. juz nie ma co wspominac o jej pokoju - ubrania i smieci wszedzie i ona w ubraniu walajaca sie po poscieli. smieci nie wyrzuci, blatu nie zetrze, naczynia myje jak jej sie skoncza czyste. gdy robi kanapki to na stole zostawia okruchy, worki po bulkach, obierki po ogorku. nie pilnuje rachunkow, wszystkiego musze pilnowac ja. mieszkamy tu 9 lat, bywalo roznie, ale az tak zle nigdy. szwankuje nam spluczka i slabo leci z niej woda, wiec jak nasra to po prostu zapycha kibel papierem bo ktos to po niej splucze. nie mam mozliwosci wyprowadzenia sie, chyba bede czekac az ona to zrobi. pisze bo musze sie komus wygadac. dziewczyna ma 28 lat i jest pracownikiem naukowym na uczelni.

Gość gość
języka w gebie sieroto zapomnialas?

Gość gość
nic do niej nie dociera. albo sie obraza. jej po prostu ten brud nie przeszkadza.

Gość gość
to sie wyprowadz jak ci przeszkadza.

Gość gość
Znam takie osoby i wiem jak bardzo potrafią zatruć zycie innym. Nic nie zrobisz z flejtuchem, tak zapewne została wychowana i tak zostanie, Jej nic nie przeszkadza, nawet g****o w żarciu. Doskonale wiem o czym piszesz. To jest wielki problem i trudny do rozwiązania.

Gość gość
Faktycznie syfiara : / jak można żyć w takim chlewie

Gość gość
Tragedia :o

Gość gość
Takie są właśnie te paniusie wymalowane wymuskane a w domu brud az grubo : /

Gość gość
Dobrze że są takie Aski bez życia osobistego, wroca z pracy to posprzątają po wszystkich.

Gość gość
To życie osobiste przeszkadza w sprzątaniu ? Jak można usprawiedliwiać takie syfiarstwo , no normalnie na wymioty kręci jak się czyta ten tekst

Gość gość
Za to będąc syfiarą ma się bogate życie towarzyskie - razem z wyhodowanymi przez siebie formami życia.

Gość gość
16:30 No wlasnie ! :D Ja nie widzę w tym opisie nic rażącego, zamiast sprzątać jak mróweczka to moze idź do lepszej pracy to bedzie cie stać na samodzielne mieszkanie, na razie z pedantyzmu nie masz nic

Gość gość
Nie sądziłam że dożyję dnia kiedy ktoś będzie próbował usprawiedliwiać niechlujstwo :O , nitktorym to już łapy do tyłka przerosły :o

Gość gość
Zaproś do domu znajomych bez uprzedzenia , może jak zobaczą ten syf i się zaczną dlawic to przeżyje terpie szokowa i zacznie o siebie dbać :O

Gość gość
Widzę, że dużo tu brudasów, którym nie przeszkadzają pleśniejące resztki wokoło. Mamusia za was sprząta ciągle? Normalny człowiek po sobie posprząta a nie sra tam gdzie stoi.

Gość gość
ale jej nie przeszkadza jak ktos przychodzi. dorobila sie chlopaka ostatnio to nawet zaczela czesciej zmieniac posciel. bo wczesniej to raz na pol roku. zaslony i firanki sa tak zakurzone ze jak sie je przesunie to sypie sie na czlowieka. wszedzie pelno wlosow bo odkurzacza nie uzywa. pralka u nas wylewa wode do wanny. i jak sie pierze ciemne ubrania to zostaje osad. i ona sie w tym myje zamiast umyc wanne albo chociaz splukac. szczoteczki do zebow nie zmieniala przez 6 lat! jak to teraz wszystko pisze to brzmi jak zmyslone... gdyby mi ktos to opowiedzial to bym nie uwierzyla.

Gość gość
a ty k****a 9 lat mieszkasz z nia?? znajdz se faceta laska i zajmij sie soba ale znajdz swoje mieszkanie, ja jbe 9 lat i nic nie zmienic

Gość gość
Problem nie dotyczy tego ze ona nic w życiu nie zmienia tylko ze jej wspolokatorka zatruwa życie powietrze i mieszkanie , na litość boską posprzatac po jedzeniu to jest chwila , pozmywac też tym bardziej ze zmywa tylko po sobie a nie po przedszkolu czy kims tam

Gość gość
Nic szokujacego nie napisałaś. Mój były był brudasem , wiec pod koniec związku miał oddzielny pokój do spania, miał w pokoju stos opakowań po żarciu, talerze z resztkami jedzenia, puste butelki, brrrr ze my robali nie mieliśmy :O np. spał a koło niego leżało opakowanie po kanapce . To sie nazywa syf.

Gość gość
Co za ludzie .... fuuuuj

Gość gość
a ona jak się ubiera ? szara myszka czy zadbana?

Gość gość
koorfa, co za czyścioszki zasrane, nie możecie wyluzować do hooja, dajcie ludziom żyć

Gość gość
masz językowy syf ,wstydz się albo schowaj

Gość gość
Ta niedługo nasracie na dywan i rozsmarujecie