Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 19Alka92

oddalam sie

Polecane posty

Gość 19Alka92

mam 24 lata. niedawno zamieszkalam z mezem. mieszkamy z moimi rodzicami I starsza siostra ktora ma meza I 2 malych dzieci. nie cierpie tego domu. mimo tego ze siostra mieszka na gorze I maja osobne wejscie, ciagle przesiaduje na dole u mamy gdzie wlasnie ja z mezem tez mieszkam. raz sie z nia poklocilam bo traktowala mnie jak szmate. nie zwracala uwagi na to ze ja z mezem tez chce miec swoja prywatnosc. ona sie ode mnie odwrocila I byla orazona przez jakis czas tlumaczac mi ze to jest jej mama I ona ma prawo ja widywac kiedy chce. z mezem nie mozemy zniesc atmosfery w domu. on niedawno przyjechal tu na wizie narzeczenskiej I jeszcze nie pracuje wiec nie stac nas sie wyprowadzic na swoje I tylko sie z tym wszystkim musimy uzerac. moja druga starsza siostra ma 4 dzieci I mieszka 5 km od nas. co weekend jej dzieci spia u dziadkow czyli w moim domu. co weekend jest glosno I nie ma spokoju. wczoraj odwiozlam rodzicow na lotnisko bo polecieli do polski na 2 tygodnie. mam z mezem jeden weekend bez nich. chcielismy odpoczac od tego wszystkiego ale oczywiescie ktos musial nam popsuc wszystko. moi bracia mieszkaja 300 km od nas I napisali mi ze chcieliby przyjechac na weekend bo rodzicow nie ma. w srodku mnie nerwy rozwalaja bo ja przeciez chce odpoczac od wszystkiego. walcze z depresja I coraz bardziej chce miec coraz wiecej spokoju. nie mam ochoty na weekend z bracmi, nie mam ochoty z nimi pic, nie mam ochoty isc goscic. chce wstac sama z mezem, zjesc fajne sniadanie I nie przejmowac sie nikim. napisalam im wiadomosc tlumaczac ze z mezem czekalismy na ten czas zeby od wszystkich I wszystkiego odpoczac bo juz wytrzymac nie mozemy. jeden z braci odpisal 'wpadamy'....co ja mam zrobic? odpisac mu? nie chce sobie robic wrogow ale moja rodzina poprostu nie jest w stanie zrozumiec ze ja chce chociaz jeden weekend spokojny. moze ktos cos poradzic?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować