Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krępulec

Mały penis i brak szansy na partnerkę

Polecane posty

Gość krępulec

Witam, piszę tu bo chciałbym dowiedzieć się, czy facet z małym penisem 12cm i nie za grubym może mieć szansę na kogoś, komu będzie się podobać? Chciałbym poznać szczególnie komentarze kobiet, czy mogłybyście być z kimś, kto posiada tak mały penis?

Gość Agggaaaaaaaa
uwielbiam małe k***ski

Gość gość
To robal??? Bleeee...

Gość gość
oczywiście, dobra mineta i penis Ci nie potrzeby kobiete mozna piesci na tyle sposobow, ze wielkosc naprawde nie ma znaczenia.

Gość gość
z małym to mam niesamowite orgazmy polecam

Gość gość
Ma szansę jak najbardziej.

Gość gość
my kobiety lubimy małe k***ski

Gość krępulec
Jeszcze żeby większość była dziewicą to może by zaaceptowała, a tak każda już miała po kilka partnerów seksualnych a wszędzie ta nagonka na duże penisy. Będą mnie porównywać do byłych, albo będą robiły dobrą minę do złej gry itp a i tak mnie zostawią albo będą zdradzać.

Gość gość
gość dziś "my kobiety lubimy małe k***ski" od kiedy?

Gość gość
Miły chłopak zawsze kogos wyhaczy niezależnie od cm. Wredny pozostanie sam z kootasem w garści.

Gość gość
19:17 ahahahahahaha! tu cię boli, michał121212 :D:D:D:p Domyślałam się, że masz jakiś problem ze sobą.

Gość krępulec
Chyba mnie z kim mylisz

Gość gość
Mój chłopak ma pewnie coś koło 12 cm ( z linijką w ręku nie mierzyłam) i jestem w nim zakochana do szaleństwa, seks jest super. Jest moim drugim partnerem w łóżku a zdecydowanie wole jego niż poprzedniego z większym sprzętem

Gość Princessinthesky
Naucz się dobrze robić minetki, palcówki, rimming i poczytaj jakie są odpowiednie pozycje dla małego.

Gość gość
Autorze znajdziesz kogoś, pozdrawiam 🖐️

Gość gość
zawsze mozesz se śrubokrentem pomoc:-P

Gość gość
Mój facet ma małego niestety i o ile jest cudowny, o tyle na orgazm pochwowy nie ma szans. Dlatego sam zaproponował, że będziemy stosować wibrator (zamówiliśmy na http://www.abcerotyki.com.pl/akcesoria-erotyczne/wibratory.html) i jest o niebo lepiej. Na szczęście z ukochanym mam orgazm łechtaczkowy więc jest nieziemsko teraz. :) Nie łam się!

Gość gość
Wiram przyjacielu nie przejmuj sie sprawdz w Internecie ja sprawdzilem jest duzo srodkow n powiekszenie penisa sprawdz sam. Ja mam zapisane kilka produktow sprubuj a nie zalamuj sie

Gość gość
Co ma dziewictwo do tego? Moj facet ma z 10cm i nie ma super grubego. Poprzedni mial 18, a wczesniejszy 16. A ja go i tak kocham i lubie sex z nim :) Mimo wszystko ;) Zdradzac nie bede.

Gość gość
Kup sobie pompkę do penisa .Wyciągaj go też poprzez specjalne ćwiczenia i masturbację.Powiększy się. Polecam.

Gość gośćfranek
Ja mam tylko 4 cm mam żone,ale jej nie bzykam bo nie ma czym.wogule nie chce mi stanąć.mam 58 lat to już nie potrzebny.

Gość gość lakszmi
Sa tez zalety malego penisa :) Szybkie zakladanie cewnika.

Gość gość
gość 2017.07.19 Miły chłopak zawsze kogos wyhaczy niezależnie od cm. Wredny pozostanie sam z kootasem w garści. x Dokładnie tak :) Jeśli jesteś miłym facetem i będziesz starał się i dbał o kobietę- myślę Autorze, że rozmiar ma znaczenie drugorzędne :)

Gość gość
Napoleon miał mikrusa, a ile namieszał w historii Europy.

Gość gość
Nie mam cycków. Mam małe A. Czy mam szansę na partnera?

Gość gośćfranek
I tu się gościu grubo mylisz.żona nie chce się ze mną nawet popieścić bo ona potrzebuje dużego i twardrgo k****a,a nie jakiegoś robaka czy coś sztucznego.to ją wogule nie interesuje.więc na nic twoje głupie porady

Gość gość
PeniSizeXL to produkt, który niezawodnie wpływa na rozmiar penisa i ogólną jakość aktywności seksualnej (silniejsza erekcja, intensywniejsze orgazmy). http://track.easyprofits.com/f05e0c Polecam :)

Gość gość
Ja mam teź 12 cm . I dobrze jest.

Gość gość
Member XXL to najlepszy obecnie produkt przeznaczony dla mężczyzn chcących powiększyć penisa. Ma przewagę nad innymi środkami, bo jest bardzo wygodny w stosowaniu i w 100% bezpieczny. Gwarantuje przy tym spektakularne efekty (penis dłuższy nawet o 9 cm), nieosiągalne w przypadku innych metod. Bez bólu, dyskomfortu i dyskretnie! Member XXL spełnia wszystkie oczekiwania mężczyzn chcących poczuć się pewniej w sypialni. http://nplink.net/syjmfjHR