Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtoja

Okres spóźnia się mi, testy neg, lecz po czasie... poz

Polecane posty

Gość gośćtoja

Witam, mam cykle regularne z mężem kochamy się bez zabezpieczenia zwykle stosunek przerywany a kiedy wiem że niby mogę to do środka. Ostatni okres miałam 12 czerwca. Cykle mam 28/9 dni. Robiłam testy i za każdym razem neg, wszystkie po wyschnięciu pokazują bladą krechę, a dziś z rana neg ale teraz patrzę i mocna druga kreska... w pt do gin idę... czy jest możliwość zajścia...sądząc chociażby po tych testach?

Gość gośćtoja
Chodzi mi głównie o kobietki, którym test po wyschnięciu jednak później potwierdził ciążę. Ja już głupieję. Mam dwoje dzieci i niby teraz 6 tydz to powinnam rzygać jak kot...a tu zero objawów..

Gość gość
zadaje tak głupie pytanie ponieważ pierwszy raz takie coś mnie spotkało...... a w ciąże łatwo mi nie jest zajść a tym bardziej ją utrzymać....

Gość gość
Ja tak miałam ale zaraz Ci powiedzą że to nie możliwe bo po czasie itp... W ciąży jestem. Jakie testy robiłaś i czy takie same?

Gość gośćtoja
robiłam rózne nawet nie wiem bo było ich kilka..ostatnie dwa bobotest

Gość gość
Ja mialam tak ze zrobilam test rano i wyszedl pozytywny. Z calej ekscytacji wyrzucialam go do smieci z opakowaniem. Kazalam kupic mezowi następny. Wychodze z lazienki, biegne do niego , cala happy a tu test negatywny. Konsternacja. .. W rezultacie dopiero u ginekologa bylam pewna na 100%. Wydaje mi sie ze jestes w ciazy.

Gość gość
No to na bobo testach wychodziła mi najładniejsza kreseczka:-) kreski zawsze były po czasie, nie wiem dlaczego. Mam nadzieję że będzie u Ciebie tak jakbyś sobie tego życzyła. Trzymam kciuki i powodzenia.

Gość gość
Nordtest pokazywal mi odrazu.

Gość gość
mnie dreczy to ze dopiero po czasie robilam rano o 6 i teraz zerklam na niego i krecha taka wyrazna nie blada... w sumie na wszytskich po czasie byla ale taka cien cienia..pewnie pozniej moglam zajsc w ciaze niz myslalam

Gość gość
A Ty chciałbyś czy nie?

Gość gość
oczywiscie ze chce, tylko w ostatnim czasie pilam duzo bro i se popalam takie okazje byly...i sie z deka boje...

Gość gość
Bendzie dobrze ladaczniczko.

Gość gość
planowalam po lis bo mam miec operacje na oczy i chcialam poczekac, tym bardziej ze mi jest ciezko zajsc a tym bardziej utrzymac ciaze...

Gość gość
gosciu 20.07 chyba jestes nastolatka... albo jakas ...eh