Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nasz temat

Polecane posty

Gość gość
Robie kupe i buziaczki ślę

Gość gość
wzajemnie słonko miłego dzionka życzę i gorące buziaczki ślę

Gość gość
jak tam dzionek słonko? Buziaczki gorące ślę.

Gość gość
Wiesz kotek ja to tak jak ty cały dzień na obrotach dopiero skończyłam paprykę robić a teraz siadam przy zamulaczu jest odpoczywam . A tobie jak dzisiaj minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
ja byłem od rana na obrotach, w dzień na bazę ledwie zajechałem, już myślałem że fajrant, a tu tel i na obroty. Coraz szybciej się kończy dzień to i zajrzeć tu będzie więcej czasu. Buziaczki słonko.

Gość gość
Właśnie patrzę że pierwszy tu zajrzałeś . Kociak prawko zdał i to za pierwszym razem a co tam u ciebie ? Buziaczki kotku

Gość gość
no to super że zdał za pierwszym razem. Niech kupuje auto i się zajmie zarabianiem na chlebek. Ma jakieś plany?

Gość gość
Tak ma pracę pracuję przy meblach . W następną niedzielę jadę do niego bo wiesz że doszedł mi gość i będzie tam uroczystości w kościele a ja będę musiała w sobotę ciasto upiec a jak tam twoje kociaki nie idą na prawko ?

Gość gość
moje kociaki? Ha. Dobre pytanie. Wcześniej jak byli na utrzymaniu to dostali kasę na kurs, egzamin i na pierwszych egzaminach się skończyło. Olali sprawę bo zawsze mieli inne zajęcia niż jakieś tam egzaminy. Tyle czasu mineło że teraz od nowa muszą kursy robić. Teraz to niech się bujają. Ja im jednym złotym niepomogę.

Gość gość
To faktycznie ja bym też nie pomogła no jeszcze kociak chodzi na 2 zobaczymy jak mu pójdzie co szefowa porabia ?

Gość gość
Skarbie zmykam spać mamcia już miałczy jutro rano tu zajrzę buziaczki kochanie na dobranoc śpij słodko

Gość gość
szefowa to u siebie pewnie ogląda swoje śmieszne sprawy czy jakieś inne śmiechu warte. Ja tego nieoglądam więc wolę posiedzieć w kuchni i wypić jakąś kawę.

Gość gość
Rany :-O a tu jakiś czub pisze sam ze sobą udając raz baba raz chłopa. No transwestyta :D:D

Gość gość
21.38. To w końcu piszu pisze czub czy czubka.

Gość gość
spadam słonko bo oko mi leci, a rano do boju. Miłej i spokojnej nocki słonko. Buziaczki.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki widzę że wczoraj mieliśmy nie zapowiedzianego gościa zastanawiam się kto jest tym TRANSWESTYTĄ ja czy ty hehehe u nas całą noc padało mamci plany runeły w gruzach mamcia zła a co tam u ciebie ?

Gość gość
A co to nie poszło ??

Gość gość
Jak tam kotku minął dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
myślę słonko że mecz ci się podobobał. Gdybym ja miał taki dzień jak ten mecz to było by nieźle. Nie było. Miałem konflikt z zielonymi na drodze i trafiłem na upierdliwca co czepiał się byle czego. No i to byle co muszę zrobić by znowu zarabiać na chlebek. Wykend pod znakiem naprawy warsztatu. Oby pogoda dopisała. Buziaczki słonko.

Gość gość
Mecz był super wcześniej skończyłam swoją pracę bo musiałam mecz obejrzeć tak myślałam że wygramy bo 4 razy wygraliśmy raz zremisowaliśmy i raz mieliśmy porażkę . Na sobotę goście mi się zapowiedzieli prawdę mówiąc to mam już dosyć tych gości albo żegnam ich do pracy to tak często nie będą przyjeżdżać no te krokodylki to często stoją u was tam za wiaduktem buziaczki kotku

Gość gość
No nie mów kotku, aż tak.

Gość gość
Kochanie zmykam spać miłego wieczorku i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc

Gość gość
jutro w esie popiszemz lub pogadamy o co poszło. Poza tym chciałbym z tobą pogadać. Narazie życzę ci spokojnej i miłej nocki słonko.

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życzę i ślę gorące buziaczki co chodzi o eska to jestem dla ciebie dostępna 24 godz na dobę .

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek? Buziaczki na dobry wieczór chciałeś ze mną porozmawiać ? Kurcze boję się trochę tej rozmowy bo czuje co chcesz mi powiedzieć . Powiedz że to nie to że się mylę cały dzień o tym myślałam

Gość gość
Kotuś zmykam spać miłego wieczorku i spokojnej nocki buziaczki na dobranoc

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki jestem z towarem u siebie na mieście jeśli byś chciał porozmawiać to napisz mi eska .

Gość gość
No jak tam kotku minął dzionek ? Zrobiłeś warsztat ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
Witaj kotku miłego dzionka życie i ślę gorące buziaczki

Gość gość
Witaj kotku w ten zimny deszczowy poranek buziaczki gorące na dzień dobry i miłego dzionka życzę