Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Może to głupie ale czy nosicie stringi?

Polecane posty

Gość gość

I jeśli tak to czy w ciąży też? Otóż byłam dzisiaj na wizycie i gin mi powiedział że w ciąży nie wolno chodzić w stringach bo to sprzyja infekcjom, co więcej stwierdził że w moim wieku to nie wypada:o mam 31lat, fakt nie jestem nastolatką ale ja poprostu lubię nosić stringi. Moja teściowa ma 56 lat i również nosi stringi i nie pomyślałam nawet że mogę być za stara na taką bieliznę.

Gość gość
Nie nawidze stringow. Okropne. Mam 30 lat :) od 10 lat nie nosze:)

Gość gość
A mam 32 lata i od jakichś 10 lat nie noszę stringów, głupia była ta moda...

Gość gość
Baba kolo 60 w stringach... fuj

Gość gość
Tak, noszę. Tłuste lochy chodzą w pantalonach.

Gość gość
Nosze figi. Stringi nosilam jak miałam naście lat

Gość gość
Stringi sprzyjaja infekcjom, to prawda. Ale ze nie wypada? Co to kogo obchodzi jakie kto ma majtki na d***e? Jeszcze tego brakowało żeby ktoś mi sie do tego wtrącał i pouczał jakie gacie mam nosić. Osobiście wole zwykle figi, ale od czasu do czasu ubiorę stringi bo są ubrania przez które brzydko odznacza sie gumka od fig. Swoją droga to chyba bardziej obrzydza mnie widok rozciągniętych wielkich majtek na płaskiej wiszącej d***e niż stringów.

Gość gość
A jakie majty w takim razie nosicie do leginsów? Ja jetem w ciaży i całą ciąze chodze w stringach a poza tym co to była za sytuacja ze lekarz widział cie w stringach???? Masakra przeciez rozbierasz sie w kibelku

Gość gość
do leginsow noszę laserowo cięte figi bezszwowe, wygodne i praktyczne.

Gość gość
gość dziś Nie, w gabinecie jest parawan, chyba coś przyuważył bo po badaniu poprostu zapytał czy noszę.

Gość gość
Jestem młoda i szczupła, ale stringów nie nosze bo zwyczajnie cenię sobie komfort. Lubię zwykłe bawełniane figi (kiedyś miałam fazę na takie krótkie bokserki). A w leginsach nie chodze bo to nie jest strój do chodzenia na co dzień, jak biegam czy coś to mam zwykłe gacie - nie będę będę ćwiczyć ze sznurkiem w tyłku :D Jeśli potrzebuję bardziej dyskretne gatki - do obcisłej sukienki etc to świetne i wygodne są majtki bezszwowe w odpowiednim kolorze. Stringi mam owszem, ale raczej nie nadają się pod gładkie rzeczy i na sobie za długi ich nie miewam ;)

Gość gość
Stringi sa rzeczywiscie dla kobiet niehigieniczne. Przez przesuwanie sie waskiego paska materialu moze dochodzic do zakazenie pochwy bakteriami z o***tu. Sama uwielbialam stringi latem :( i CO TERAZ? BEZ MAJTEK, NA BOSO? :)

Gość gość
To nie jest prawda ze robią się infekcje. Jeśli są z dobrego materiału to niema takiej możliwości. Podobno koronka jest niezdrowa. Ja całe życie chodzę w stringach i nic mi się nie dzieje l

Gość gość
Szczerze piszac, ja tez nigdy nie mialam zadnej infekcji :)

Gość gość
Ktos zrobil jakies badania i medycy sie na nie powoluja, ze stringi sa niehigieniczne :(

Gość gość
Stringi są dla mnie najwygodniejsze.

Gość gość
Ale jaki Ty masz problem? Albo przestań nosić albo noś dalej.

Gość gość
z chęcią bym wam dupki wylizał mmm

Gość gość
Ja kiedyś tylko w stringach chodziłam a teraz lubię tylko do łóżka :-)

Gość gość
Ja tylko i wyłacznie stringi. Nienawidze innej bielizny. Majtki zakladam na trzy dni jak mam okres i nosze podpaske

Gość gość
Kiedys nosiłam stringi, ale ostatnio ubzdurałam sobie, że mam fatalne pośladki i tylko w szortach wyglądają dobrze. Natomiast w szatni na fitnessie i podczas ćwiczeń widzę, że większość kobiet chodzi w stringach, a większość z nich nie zalicza się do dwudziestolatek. O ile jeszcze rozumiem uwagę lekarza odnoście infekcji, o tyle decydowanie czy ktos jest za stary na stringi czy nie uważam za przesadę.

Gość gość
Kiedyś nosiłam , teraz mi niewygodnie i nie noszę już kilka lat.

Gość gość
Do pani z wczoraj leginsy to nie spodnie. Jak masz leginsy to ubierz tunike, albo cos co tylek zakrywa.

Gość gość
A sukienki? Bawełniane rybaczki? Co też ma zakładać tuniki?

Gość gość
No tak, bo przeswitujace stringi spod bialych rybaczek/sukienki to szczyt klasy i dobrego gustu. Lepiej ubrac majtki bezszwowe czy to cieliste czy w kolorze ubioru. Zreszta, spod tych leginsow, czesto podlej jakosci, to niby te stringi nie przeswituja? Tak samo widac obcisniete dupska z paskiem w srodku. Straszne wiesniary z niektorych z Was.

Gość gość
A co juz zapomnialyscie jak nosikyscie biale rybaczki ze stringami i calymi miastami tak chodzilyscie. Ja mam 24 lata i wtedy bylam mala i do dzis pamietam te przeswitujace, gole dopska. Przypomne wam jeszcze o bialych kozaczkach, kolczykach w pepku, i plecaczkach skorzanych takich harpaganowskich.

Gość gość
Ta moda i wy bylyscie przypalowe i oblesne. I ja jako dziecko tak was widzialam. Najlepsze idzie wiesniara kurtka sportowa z kapturem, a do tego biale kozaczki szpileczki. Co za szczyt prostactwa.

Gość gość
Ja ubieram stringi jak mam jakiś ciuch gdzie zwykle figi przebijają i fatalnie to wygląda. Osobiście wolę figi ale czasem trzeba wyglądać. Wczoraj w sklepie widziałam laskę która miała stringi podciagniete po sam pępek. Miała krótka bluzkę i biodrowki nie fajnie to wyglądało figury też nie miała super ale tak teraz chodzą młodzi taka moda. Ja już 30 lat więc przeszły mi takie głupoty z głowy.