Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ane tta

Dom u babci, a byli kochankowie

Polecane posty

Gość ane tta

Gdy byłam mała, trochę większa i na studiach też jeździłam na wakacje do mojej babci, bo mieszka w stolicy polskich gór. Cóż jak to wakacjach poznałam kilku panów i coś między nami było, no i do sedna, sprowadzałam sobie ich na noc. Pech chciał, że mój obecny facet, w którym jestem zakochana po uszy dowiedział się o tym (z różnych źródeł). Mamy po 27 lat, a on nieche ze mną jeździć do Zakopanego, bo nie lubi tam ze mną przebywać. Uważa, że źle się czuje w łóżku przez które przewinęło się tabun facetów, z którymi spałam. Poza tym sam pobyt w Zakopanem u mojego boku jest już dla niego mało komfortowy. Mówi, że lepiej dla nas będzie, jak nie będziemy tam razem jeździć, bo "mam tam zakorzonione historie, o których nie chce wiedzieć i nawet nie chce się domyślać". Czy to jest normalne w tym wieku???

Gość gość
Nie dziwie mu się. Pewnie myśli ze jest kolejnym w Twojej kolekcji z Zakopanego . Nie fajnie masz otoczenie jeśli gadają Twojemu facetowi o takich sprawach

Gość ane tta
jesteśmy ze sobą już 3 lata, a te nowości napływały do niego od czasu do czasu. W końcu czara goryczy przelała się i dlatego jego niechęć do tego miejsca ma takie rozmary.

Gość gość
W*********j szlaufie.

Gość gość
nie miałaś gdzie ich sporowadzać tylko do swojej babci?? ciekawe czy mama/tato będzie dumna/y jak się dowie, że z rodzinnego domu urządziłaś sobie prywatny dom publiczny :/ a chłopak no coż.. ja go rozumiem

Gość gość
Łooo Ty k***iu. Won szukać orzechów na pustyni.

Gość ane tta
gość dziś zadałam proste pytanie. Nie umiesz się do tego odnieść jako facet, to daj sobie spokój.

Gość gość
Ło Ty małpo na baterie z tesco skąd Ty możesz wiedzieć jakiej płci jestem? Durny mały pioneczek.

Gość gość
A babcia pozwalała?

Gość ane tta
babcia raczej nieświadoma tego co działo się za drzwiami. Ona uważa, że takie rzeczy to się tylko na filmach dzieją :D

Gość ane tta
odgrzebuje temat. bo nie było tutaj ciekawych wypowiedzi. Może teraz znajdzie się ktos kto skomentuje zachowanie mojego faceta.

Gość gość
Komentuje: Twoj facet to pantoflarz i mieczak. Normalny zdrowy mezczyzna dawno kopnal by Cie w doope

Gość gość
Weź juz nie trolluj prowokatorko- był juz ten temat, nuda

Gość ane tta
gość dziś Był? szukałam tego w wyszukiwarce ale mi tyle pozycji znalazło, że szkoda mi czasu na szukanie... może coś źle szukałam. Możesz rzucić linkiem? Będe wdzięczna :)

Gość gość
A co tu komentować? Że z babcinej chałupy urządziłaś sobie j*e*b*o*d*r*o*m? Chłopakowi się nie dziwię. To znaczy dziwię , że w ogóle chce się zadawać z panią wyjątkowo lekkich obyczajów .

Gość ane tta
A co tu komentować? Że z babcinej chałupy urządziłaś sobie j*e*b*o*d*r*o*m? Chłopakowi się nie dziwię. To znaczy dziwię , że w ogóle chce się zadawać z panią wyjątkowo lekkich obyczajów . XX dziękuje za opinie. Czekam na więcej.

Gość gość
Daj juz spokoju trolico, nie pamietam tytułu, ale pisałaś juz, tylko tamtym razem, ze u babci na wsi, a nie w Zakopanem; i tak samo - ze facet sie dowiedział od życzliwych i teraz ma problem.

Gość gość
Autorka ma problem...z głową

Gość gość
...i z du//pą

Gość ane tta
Autorka ma problem...z głową ..i z du//pą XX czemu tak uważacie?