Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uroda gwarantuje piekne zycie uslane rozami ?

Polecane posty

Gość gość

Jak zaczelam dorastac i ladniec,to moj ojczym robil mi pieklo z zycia,bo wolal bardziej mnie niz moja matke.Nigdy mi tego nie powiedzial,ale widzialam po jego zachowaniu,besztal mnie za to,ze jestem piekna,robil terror psychiczny.Moja matka nigdy mnie nie wsparla,nie wstawila sie za mna jak on na mnie darl morde.Zaczela mnie traktowac jak konkurencje,bylo mi wpajane,ze bycie piekna i bycie kobieta to cos zlego.Mowila mi przykre rzeczy.Teraz jako dorosla osoba mam zj****a psychike i nie nadaje sie do jakiegokolwiek zwiazku.O zawisci kobiet juz nie wspominajac. Czy myslicie,ze jak jestescie piekne to kazdy jest dla was mily ?Usmiecha sie,prawi komplementy ?Wielu ludzi jest zakompleksionych,niektorzy dostaja k****icy na widok ladnej zgrabnej laski (nie tylko kobiety).A jak faceci sa mili to przewaznie i tak licza tylko na seks.. Chcialam tylko napisac,ze uroda nie gwarantuje wcale zycia jak w bajce,jak niektorzy mysla..

Gość gość
Przestań bredzić , tylko osoby zaburzone sa zawistne o urodę innych :3 ja jestem brzydka jak noc ale mi to lata koło doopy kto jest ode mnie ładniejszy , liczy się serducho

Gość gość
Nie wiem, ale jakos mie znam zadnej biednej kobiety wsrod pieknych :D

Gość gość
tak sobie wmawiaj że z wiekiem z ładniałaś buhahaha

Gość gość
a ja sie zesralem na dywan wlasnie, przesrana sprawa :s

Gość gość
A ja mam dobre serce i jakos tak zostalam potraktowana.To dziwne,ze nikt wtedy nie patrzyl na moje dobre serce tylko na wyglad.

Gość gość
Cóż zdarza się , może miałaś inne środowisko a może tylko udajesz dobra a tak naprawdę życzysz innym źle i oni to widzą

Gość gość
gość dziś Cóż zdarza się , może miałaś inne środowisko a może tylko udajesz dobra a tak naprawdę życzysz innym źle i oni to widzą x Nie zyczylam nigdy nikomu zle.Piszac takie cos chyba nie przeczytalas ze zrozumieniem tego,co napisalam 🖐️

Gość gość
Znam wiele boskich kobiet i nie mają żadnego problemu z ludźmi tylko wiecznie ty , problemem jest twoja psychika a nie ludzie

Gość gość
autorko nie pozwalaj by tacy ludzie osiągali swój cel i triumfowali, walcz o siebie, idź do psychologa, terapię, przepracuj a zobaczysz że ułożysz sobie życie, będziesz szczęśliwa i będziesz siebie akceptować, pamiętaj twój uśmiech, radość, szczęście, kochający wartościowy facet i sukces to najgorsza kara dla tego faceta i dla wszystkich którzy nie życzyli ci dobrze, wyciągnij wnioski z tego co przeszłas w życiu i walcz o siebie bo jak powiedziałam nic tak nie boli naszych wrogów jak nasz sukces, uroda i szczęście, ty i tak już wygrałaś on nigdy cię nie dostał więc to już jest dla niego porażką a teraz powalcz o swoje siebie, terapia może być trudna i bolesna ale w dłuższej perspektywie zauważysz że jakość życia po terapii nie porównywalna

Gość gość
05:15 Dziekuje gosciu za cieple slowa :)

Gość gość
Nie gwarantuje. Owszem pomaga sporo w relacjach w ludzmi i przy znalezieniu sobie partnera- z reguly robi sie lepsze pierwsze wrazenie no i wieksza szansa, ze ktos cię poderwie, ale pozniej ludzie patrza tez na inne cechy, faceci ktorzy nie mysla tylko o lozku, ale zwiazku tez patrza oprocz urody na charakter

Gość gość
A nawet jak taka ładna kobieta chce za pomoca urody zdobyc bogatego meza to musi go zafascynować całą sobą żeby sie chcial z nią ożenić. To, czy ona mu sie spodoba zewnętrznie jest bardzo wazne, czy w ogole on bedzie chcial ją poznać, ale żeby przetrwalo to dluzej jest potrzebne jeszcze coś więcej