Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieto po 40... czy przespałabyś się z osiemnastolatkiem?

Polecane posty

Gość autor pyt
gość dziś - Na poważnie mam te 18 lat ;) W sumie to nawet cieszy, że nie dowierzasz :D Komplementy bardzo lubię, dziękuję bardzo ;)

Gość gość
Nie ma za co :) No widzisz i już łapiesz komplementy od starszej ;) kobiety. A teraz Dobranoc.

Gość autor pyt
Dobranoc...kobieto ;)

Gość autor pyt
Widzicie - to nie provo - karmcie mnie dalej swoimi przemyśleniami na ten temat :)

Gość gość
Kurde ale to trolla się karmi, więc nie upominaj się o to, bo robisz się podejrzany :D Dobranoc nastolatku :)

Gość autor pyt
Trafna uwaga :D

Gość gość
nie masz 18 lat, po prostu chciałeś się ponabijać, myślałeś ,że stado milfów się zleci .Zdradził cię jeden szczegół , a teraz kmiń jaki:D

Gość gość
Nie, no ale teraz to już idę spać i nie sprawdzam .... do 01:15 co odpiszesz :D

Gość gość
Nic nie mogło mnie zdradzić, bo żadnego provo nie ma ;) MILF - Amercian Pie i mama Stiflera się przypominają :D

Gość autor pyt
To oczywiście byłem ja, zapomniałem o nicku :P

Gość gość
okay wytłumaczę ci to ,żadna 16 nie myśli o mężu , sorka ale mam na uczelni 20/21 i żadna nie bredzi o mężu i dzieciach.Postaraj się lepiej

Gość gość
0:19 eee... Zerowy argument, postaraj sie bardziej.

Gość autor pyt
Chodziłem do patusiarnii, także tam były takie kwiatki :D Pewnie nie mówią/nie piszą tego serio - nie widziałaś nigdy na jakimś insta, czy innym snapie typowych zdjęć przez lustrem, gdzie dupa wypięta, usta wydęte, tona makijażu, jeszcze filtr do tego, bo tapeta nie wystarczy z takim głupim haszem? :P W moim gimnazjum przeważnie były małe dziewczynki, co na chłopaków się krzywią, a tylko koleżaneczki, ajfon i snapczat im w głowie. A też były patusiary, co miały nowego chłopaka co miesiąc (jeśli nie tydzień) i portale pękały w szwach od ich zdjęć :D Także nie - to nie provo - tak niestety bywa ;)

Gość gość
ee zerowy argument, rozumiem ,że dawałaś doopy i bawiłaś się w słoneczko w gimbie .A jedyne o czym marzyłaś , to 3 dzieci i 500 plus

Gość gość
to ,że masz 90 % patusiar , nie znaczy ,że nie ma normalnych.Po drugie jesli to nie prowo, to o jakiej polityce chłopcze chcesz podyskutować. albo podaj inny temat z gatunku bardziej intelektualnych

Gość autor pyt
Nie kłóćcie mi się tutaj :D To nie jest troll, serio mam 18 lat i serio czekam na dalsze odpowiedzi na pytanie :)

Gość gość
Mam 41 lat, nie przespałabym sie z 18 latkiem, chłopaki wyglądają w tym wieku jak kurczaczki. Małe to, nieporadne, mięciutkie. Masakra. Facet musi być facetem...

Przede wszystkim kobieta prześpi się z samcem alfa pełnym energii. U 18 latka może być z tym ciężko ale już 25 latek może się na tyle wyrobić że może konkurować z rówieśnikami 40 latki i bez problemu ją posiądzie. Ważne tez żeby nie był emocjonalnym gówniarzem.

Gość autor pyt
Intelekt i gimnazjum, to przeciwieństwa :D I nie mam, tylko miałem - tak, zdałem. I to kilka lat temu ;) Dzięki rekrutacji chwasty się oddzieliły i w liceum nie mam patologii, jednak dziewczyny wciąż niedojrzały :( Jedynie nauczycielki fajne :D A z polityką, to nie trawię jak ludzie mają to wszystko w doopie i potem głosują na kogo popadnie - prezydent Adrian :/ Trzeba się interesować, od tego są lekcje WOSu

Dodam jeszcze że jeśli facet potrafi wejść w kobiecą duszę to z jej ciałem może zrobić wszystko.

Gość autor pyt
gość dziś - uwierz, nie każdy jest kurczakiem ;) Ja może tak, ale nie każdy :D Co do kwestii alfa male, dojrzałości emocjonalnej itd, to nieskromnie powiem, że mam to już opanowane ;)

Gość gość
lekcje wosu umarłam, hahahaha No fakt z dorosłym/ą nie podyskutujesz. Zostają ci koleżanki wyedukowane jak ty na lekcji wosu .

Gość gość
samiec alfa 18nastoletni jeszcze lepsze.Chyba już wiesz czemu dorosła cie oleje.Nadajesz się na clowna najwyżej. Powodzenia

Gość gość
2.55 jesteś durna stara ,on jest dość fajny ogólnie

Gość gość
Jestem starszy od ciebie i też mam taki pociąg do starszych kobiet.

Gość gość
03.21 sama jestes durna cip/o, widać chętna jadzia z 30 kg nadwagą i spoconym januszem, albo kolejny niedoy****y prawik.Nadstaw się może cię wyroocha, od tyłu , bo ryj masz pewnie jak betoniara spod monopola

Gość gość
Idiotyzm spać z 18 latkiem. Miałam i nigdy nie chce mieć. Wolę starszego Pana, który wie czego chce.

Gość gość
Dodam jeszcze że jeśli facet potrafi wejść w kobiecą duszę to z jej ciałem może zrobić wszystko. WOWWWWW :-)

Gość gość
Autorze, :-) jestem w tym wieku i mam osiemnastoletnią córkę, atrakcyjną po mamie ;-), więc kręci się stadko młodych samczyków, ale to dzieci w tym wieku. Mimo, że zarosty pozapuszczali i regularnie na siłownię chodzą. :-)

Gość gość
autorze a dobrze obdarzony czterdziestolatek może być? Jestem panem typu bears i lubię słodkich chłoptasiów jak ty