Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto?

Polecane posty

Gość gość

Byl to zwiazek na pozór idealny. Chociaz nie mieliśmy większych problemów, dogadywaliśmy się. Aż w końcu pierwsza kłótnia i on stwierdził że już tak dłużej nie może. Widziałam po nim że nie wiedział co miał zrobić. Problemem było to że miał problem z marihuaną i ja tego nie zaakceptowałam od początku i postawiłam mu warunki których przestrzegał ale z czasem to było dla niego za dużo. Minąl rok, ja przebywam po za granicami kraju. Odezwał sie do mnie, zmienił swoje życie. Zatęsknił. Czy warto dać mu szansę?

Gość gość
odpisz mu , że bez ślubu kościelnego nie ma mowy a wówczas poznasz go jakim jest naprawdę . Jeśli zaakceptuje to rozpoczniesz nowe życie .

Gość gość
Od tego czasu co chwilę przypomina o sobie.

Gość gość
Słuchaj głosu serca. Wydaje mi się że warto, Sądzę że tęsknił cały czas i myślał o Tobie wiedząc że trawy nie zaakceptujesz. Dla Ciebie zmienił swoje życie więc widocznie z Tobą chce je przeżyć i się zestarzeć...

Gość gość
Po za tym jednym mankamentem którym właśnie było palenie nie miałam z nim żadnych problemów. Lecę 13 do Polski, czas pokaże co będzie dalej.

Gość gość
Stwierdzil ze nie bede w stanie mu zaufac wtedy to potwierdzilam. Od tego czasu jak wrocilam i po tych moich słowach zaczął coraz mniej sie odzywac.

Gość gość
Jakoś nie mam zaufania do ludzi palących trawę. Człowiek stabilny nigdy po nia nie sięgnie.