Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak utrzec nosa bylemu

Polecane posty

Gość gość

Wie ze mam swoja rodzine i male dziecko. On tez ma jakas dziewczyne z ktora rozstaje sie mniej wiecej raz w miesiacu. Bardzo go kochalam ale bylo minelo. Nie mam.zamiaru zdradzac swojego faceta. Co jakis czas dzwoni chce sie na piwo umawiac lub pyta co slychac. Albo wypisuje na fb. Daje o sobie znac. Dzwoni z roznych nr ja nie zapisuje i niezapamietuje wiec odbieram bo niewiem.ze to.on. Zawraca mi glowe a kontakt z nim sprawia ze ja tesknie rzutuje to na moj zwiazek. Mowilam mu zeby sie odczepil nawet dosc dobitnie. Mam swoje zycie i skoki w bok mnie nie interesuja. Jak sprawic zeby sie odwalil w koncu. Ktoregos dnia moj favet przeczyta od niego sms i co wtedy? Jak sie wytlumacze?

Ale w czym problem? Przez telefon nie rozmawiaj, na fb kasuj wiadomości proste

Gość gość
Nie zapisuje sobie jego numerow i niewiem ze to on dzwoni. Smsow sie nie da zablokowac. A na fb wiadomosci sa zapisywane w "inne" Kazdy kontakt z nim sprawia ze ja tesknie...jednak cos mnie z nim laczylo kiedys. Co on odemnie chce. Pajac wie ze mam.swoje zycie...

Gość gość
Powiem obecnemu naklam niech mu ryj obije:)

Gość gość
Odrzeknij mu ze ma malego fiu...a i jest slaby haha napewno sie wtedy odczepi:) ja juz tak zrobilam I.mam spokoj hajla bajla

no ale jaki to problem powiedzieć po jego pierwszych słowach w tel. - że nie będę z tobą rozmawiać, cześć a smsy i fb kasować nie rozumiem on chce cie przelecieć, bo może chwilowo nie ma kogo bzykac, a ty się tu podniecasz nie wiadomo czym ogarnij sie babo, rodzine masz

Gość gość
Powiedz mu że jesteś inteligentna umrze ze śmiechu.

Gość gość
Ale ja niechce zeby on wogole sie odzywal! W.O.G.O.L.E Niechce kasowac smsow i ani zastanawiac sie kto dzwoni gdy wyswietla sie nieznany numer. Nie podniecam sie. Nawet mu mowilam zeby "spier...ł" ale nie dotarlo. Niechce zyc przeszloscia ktora daje o sobie znac. Aha i ******* chyba ma co bo ma jakas dziewczyne...

Gość gość
Wykorzystaj go i porzuc:)

Gość gość
Daj mu pupci i mi tez:)