Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zachcianki w ciąży i nie tylko

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest z jedzeniem sera pleśniowego w ciazy. Wiem że jest zakazany. A co jeśli takowy ser upiecze się w piekarniku? Wtedy rowniez nie można? Drugie pytanie czy można tańczyć w ciazy np zumbe? Trzecie jak to wyglada kwestia pływania w ciazy. Tylko baseny? Jeziora odpadają?

Gość gość
Sera plesniowego nie jafam, nie wiem, taniec , jezeli nie ma przeciwskazan to czemu nie , przyszla mama nie powinna zmieniac zachowan, a basen tak, kryty jezioro nie bo kobieta w ciazy powinna unikac upalow!

Gość gość
to głupota ze plesniowy odpada w ciazy, tak samo jak sushi. normalnie mozna jesc. w jeziorach mozna pływać a zumba to nie sport ekstremalny.

Gość gość
gość dziś Sera plesniowego nie jafam, nie wiem, taniec , jezeli nie ma przeciwskazan to czemu nie , przyszla mama nie powinna zmieniac zachowan, a basen tak, kryty jezioro nie bo kobieta w ciazy powinna unikac upalow! x głupia jestes. nie pływac w chlodnej wodzie? przeciez to nie jest lezenie plackiem na plazy...

Gość gość
Od basenu to tylko grzybicy dostaniesz i do końca ciąży nie będziesz umiała się z niej wyleczyć.

Gość gość
gość dziś kolejna pseudoznafczyni :D Ciaza ma gowno do zlapania infekcji. Zawsze mozna ją złapac jak sie ma ciulaty organizm, w jakiej wy bajce zyjecie :o

Gość gość
Po raz kolejny napiszę CIĄŻA TO NIE CHOROBA. Rób to co robiłaś przed ciążą. Ja jadłam wszystko nawet tatar jak i kogel mogel :-D nie umiałam się powstrzymać :-D dwie ciąża zdrowe, basen, morze, jeziorka również korzystałam :-)