Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem wyzwiecie mnie od najgorszych

Polecane posty

Gość gość

Rok temu rozwiodłam się z mężem , z jego winy ( kobieta ) jednym słowem wybrał inną . Zostałam się z naszymi corkami . Jego nowa panienka kilka mcy temu na ulicy wysmiała mnie i szydziła ze mnie ze jestem taka beznadziejna etc . No ok nigdy nic do nich nie miałam , taki wybór eks i tyle , życie toczy sie dalej . ale wtedy mi sie zagotowało ... . Corki pojechały do dziadków a mnie zepsuła sie zmywarka .. dzwoniałm do serwisu i zrobii wycene na 650 zł , kurcze starsznie duzó , prawie nowa zmywarka . Ale ze takie sprzety zawsze naprawiał eks . Zadzwoniłam gdy byl wpracy . Zgodził sie ze przyjedzie i zobaczy . Przyjechał naprawił zmywarke ... i wyladowalismy w łozku ... w sumie to na to bardzo liczyłam bo miaałm zamontowana kamere . Widziałm ten jego błysk w oku ... powiedział ze tęsknił za tym ze zawsze było mu tak dobrze ze mną ... czy jesli nie ma córek moze jutro tez przyjechac .. i tak kolejnego dnia wyszedł mega zadowolony .... w sumie ja też bo nie miałam seksu od prawie 2 lat . Troche ruszyły go wyrzuty sumienia , czy dobrze robimy , troche sie rozgadał ze zle zrobił rozwodzac sie ze mną ale tamta atrakcyjna szczupła blondynka zakreciła mu w wgłowie i zgłupiał choc teraz ma mega watpliwosci ... nawet mnie przeprosił . Chciałam te zdjecia wysłac jego niuni ale dowiedzilam sie ze ona jest w c iaży zagrozonej i od kilku mcy nie moga uprawiac seksu .... Tak tez eks czesto witał w mojej sypialni ... tak otworzylismy sie na seks jak nigdy dotad w samochodzie , windzie , w lesie w hotelu .... Zyłam chwila .... Jego luba urodziła .. a eks wyprowadził sie od niej .... płacił alimenty . Na pewien czas zamilknął .. nie odzywał sie i tak w niedziele zawita l u mych drzwi z bukietem kwiatów i prosil bym mu wybaczyła ze odszedł do innej ze teraz wie ile stracił ... zarówno mnie jak nasze córki ... ze tamtej kobiety nigdy nie kochał zauroczył sie nią ... szczerze .. czekałam na to chc sie nie łudziłam , żyłam bardziej chwila ale skoro .... mysle ze spróbuje .. a co wy zrobilibyscie w takij sytuacji > ?

Gość gość
0/10

Gość gość
Lubisz sie ostro pieprzyć?

Gość gość
Nie dziwie się, że mąż znalazł inna skoro od roku sie z nim nie kochałaś (wynika to z kontekstu) "...rok temu się rozwiodlam. .." a dalej piszesz ze od 2 lat nic.... marna prowokacja

Gość gość
10:26 naucz sie czytac ze zrozumieniem skoro nie zrozumiałes /as 2 lata od naszego rozstania , rok od rozwodu . Rozwodu nie udzielaja z dnia na dzień :P

Gość gość
Lepiej Ty się naucz autorko prowokatorko pisać i składać zdania po polsku. Wyobraźnię to Ty masz jak z Krakowa na Hel... żałosne są kobiety po rozwodach. Wszędzie próbują udowodnić jakie to one są super seksowne i w ogóle jak to się mogło stać, że mąż zostawił. Chcesz się podbudować? To idź do fryzjera, do kosmetyczki, kup nowy ciuch i zacznij żyć bez faceta, który skoro zdradził raz to będzie to robił dalej. Żyj kobieto!!!

Gość gość
A czemu mamy wyzywać od najgorszych? Przecież to Twoj seks, Twój wybór, Twoja psychika itd...

Gość gość
Dobrze zrobiłaś.