Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FajnyGość69

Cuckold, femdom, trójkąt pytanie do Pań

Polecane posty

Gość FajnyGość69

Czy kobiety lubiące praktyki opisane w temacie naprawde istnieją ? Czy wy drogie żony jesteście w takich związkach i cierpiecie z niego przyjemność? Powiem że madakrycznie mnie owe tematy podniecają zobaczyć swoją żonę z innym lub oddać się jej dominacji wiem natomiast że nigdy mi to nie będzie dane bo najzwyczajniej w świecie ją to nie kręci. Zastanawiam się ile jest kobiet mających fantazje jak moje ale ktore nie maja partnera do ich realizacji a ile faktycznie żyje w takich związkach.

Gość gość
Dominujących pań jest bardzo mało, a jak twoja spokojna żona nagle zaczyna się taka stawać to wiedz że to koniec zwiazku, próbuje z ciebie zrobić jelenia fajtyłape zmusza to lizania kochanka tobie się wydaje że w celach erotycznych a ona poprostu chce sobie ciebie obrzydzić by łatwiej odejsc

Gość gość
My szukamy pary. Generalnie o życiu seksualnym decyduje kobieta. Jeśli sama taka nie jest to może spróbuj ja przekonać, pokazać małymi krokami.

Gość gość
Mężczyzna 44 lata 170 cm poszukuje zdecydowanej kobiety z Lublina 35-45 lat znudzonej a pragnącej odkryć na nowo czym jest sex. Zdecydowane proszę pisać Enarenalfarmed73@onet.pl

Gość gość
witam forumowiczów jestem tu nowy ale mam takie marzenie zeby moja dziewczyna lat 28 pieprzyla sie z innym na moich oczach albo w trojkącie mowilem jej o tyu, ale ona nie traktuje tego powaznie pomozecie mi ja mamowic zainteresowani pisac to podam meila do niej

Gość FajnyGość69
No tak ogolnie zdawałem sobie sprawe ze malo jest takich kobiet a zamiast nich beda odzywac sie onanisci. Ale musialem sie przekonac:)

Gość gość
Na portalach można znaleźć dużo Domin, ale po kilku wiadomościach okazuje się że nie szukają uległego partnera na życie tylko sponsora, ewentualnie chcą zamieszkać razem i prowadzić swoje życie jak do tej pory plus mieć pieska który wszystko dla nich robi wszystko kupuje, sex z pieskiem nie jest możliwy.

Gość FajnyGość69
No nie, mi chodzi o kobiety ktore to uwielbiaja dla ktorych jest to pasja

Gość gość
Przekonaj żonę do czegoś małego na początek. Niech ktoś inne jej wyliczenia, to chyba zaakceptuje.

Gość gość
Wylize miało być.

Gość gość
Mam doświadczenie w szukaniu, wszystkie próby delikatnego tłumaczenia o co chodzi raczej nie wychodzą na dobre, kobiety inaczej to rozumieją po swojemu. Trzeba pisać w prost, chce byś wyszła wieczorem do klubu i wracała pijana z zalaną szparą a ja ją wtedy ochoczo wyliżę. Szukałem około pół roku wysyłając kulturalną ale też konkretną wiadomość do wszystkich kobiet na portalach randkowych. Nie znalazłem dominy ale taką lubiącą sex która nie umiała stworzyć stałego związku bo ciągle zdradzała, a my tworzymy związek idealny mam cudowną kobietę która rżnie się z każdym kto jej się spodoba.