Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sooowa

Kocham żonatego

Polecane posty

Gość gość
Jeśli stchórzyłaś to on niczego nie jest pewien. W tej sytuacji rozwód może poczekać aż spotka zdecydowaną kobietę. Chyba normalne że deklaruje miłość jak niby miałby być z nią bez tego?

Gość Sooowa
Boje się ze jak mu powiem ze chce z nim być to wie odsunie myślicie ze jak powiem mu wprost to coś wkoncu pójdzie do przodu jeśli wyznaje mi miłość

Gość gość
On się określił ty zrób to samo. Powiedz czego chcesz i wtedy zobaczysz. Nie odsunie się jeśli cię kocha.

Gość gość
Mysle,ze on jest z tych, ktorzy dla seksu zrobią wszystko. Sklamią, będa w oczy mowili,ze kocham a nie kochają. Mowie ci, trafilaś na kłamce.

Gość Sooowa
Określił się ? Wątpię mówi ze kocha pyta czy z nim bym była gdyby był wolny sam mówi zw byśmy pewnie byli razem ale tylko raz zapytał czy ma wziasc rozwód po czym noe chciałam sama powiedzieć ze tak i powoedzialam ze nie ale zapytała bym czy zostawił by rodzine powiedział ze nie wie ale zazwyczaj jak gadamy na ten temat to mówi ze by nie wziął rozwodu nie wiem już sama

Gość gość
Jesteś tak kompletnie niezdecydowana że on nie wie na czym stoi.

Gość Sooowa
Wiec co radzicie powiedzieć mu w prost ze chce z nim być ?

Gość gość
Tak

Gość gość
Powiedz mu zdecydowanie ze chcialabys z nim byc i zobacz co z tym zrobi. Jezeli sie nie rozwiedzie bedziesz wkoncu wiedziala na czym stoisz.

Gość Sooowa
Myśle ze tak czy inaczej odrazu by mi nie powiedział rozwodzę się tak z dnia na dzień się nie da

Gość gość
To daj mu miesiac max do namyslu.

Gość Sooowa
Jak myślicie pewnie to tylko ściema ze mnie kocha co ? Albo faktycznie może coś jest ale nie ma tyle odwagi żeby coś zrobić w moja stronę

Gość gość
Powiedziałaś że nie chcesz jego rozwodu to czego oczekujesz?

Gość Sooowa
Nie chciała bym mu wprost tego powiedzieć i go skłaniać do tego

Gość gość
To powiedz ze z żonatym facetem nie chcesz być.

Gość Sooowa
Nie wiem czy wtedy zrozumie ta aluzje

Gość gość
Piękne słowa żeby zaliczył cię. Daj sobie spokój. Przespisz się z nim i będzie szukał kolejnej. Szkoda twojego czasu dla niego.

Gość gość
Zrozumie, przecież to oczywiste. Ile ty masz lat?

Gość Sooowa
Sama już nie wiem czy chodzi mu tylko o seks mówi ze nie mówi w prost ze chciał by ale nie tylko o to mu chodzi ze jeśli ja nie chce to Ok i tyle czasu by się męczył ?

Gość gość
Dlaczego uwazasz ze uwodzenie mlodej ladnej dziewczyny to byla dla niego meczarnia? Moze to typ ktory lubi wyzwania? Poza tym to ze widzial ze Ci sie podoba wplywalo pozytywnie na jego ego, mogl sobie myslec kazdego dnia ze jest z******ty bo leci na niego 20tka? Takze, tak, jest mozliwe ze chodzi mu tylko o romans a nie staly zwiazek. Nie dowiesz sie poki nie postawisz sprawy jasno. A poki sie nie dowiesz bedziesz sie meczyc, zyc zludzeniami, nie dajac sobie szansy zeby poznac i pokochac kogos innego.

Gość Sooowa
Sama już nie wiem co robić

Gość gość
Dziekuje Ci za ten temat. Jestem w podobnej sytuacji tylko duzo duzo wczesniej. Dobrze wiedziec z jakimi uczuciami przyjdzie mi sie mierzyc jezeli nie zerwe tej znajomosci. Wspolczuje. Zameczysz sie jak czegos nie zrobisz.

Gość gość
Przecież on nawet nie wie jaka jesteś w łóżku a już masz jakiś problem. Po co się tak napinasz. Romans to przyjemna sprawa, spotykajcie się poznawajcie i wszystko wyjdzie. Baw się dobrze i tyle.

Gość gość
Badz z nim szczera i powiedz mu, co do niego czujesz i czego oczekujesz. Jeśli go naprawdę kochasz i chcesz by zostawił żonę , powiedz mu to i daj czas np.miesiąc, dwa na załatwienie rozwodu. Jak chcesz mieć tylko z nim romans to mu to powiedz.

Gość gość
Na co Ci stary dziadom? Ojca nie masz ?

Gość gość
Dziad :)

Gość gość
A czy on o Ciebie zabiega? Czy walczy o Twoje uczucia? Czy na każdym kroku daje ci dowody swojej miłości? Musisz sama ocenić, czego ty chcesz i dowiedzieć się czy on chce tego samego. Z mojej oceny, on chce cię zaliczyć , pouzywac sobie, poczuć znowu ze jest samcem alfa i tyle . Dla niego jesteś prawdopodobnie 20 letnia nawina Panienka, chętna na sex ... przykre to ale faceci w tym wieku przechodzą kryzys i szukają okazji by podbudowac swoje ego. ..

Gość gość
Ja miałam krótką i burzliwa przygodę z zonatym. Teraz się nienawidzimy, niestety, skazani jesteśmy na swoje towarzystwo codziennie przez 8 godzin (praca ) .Nie pakuj się w to - zdecydowanie odradzam.

Gość gość
Oj, młoda jesteś i naiwna. ... ale człowiek najlepiej uczy się na własnych błędach

Gość Sooowa
Powiedziałam ze nie chce żonatego nic mi nie odp