Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdff

opalanie w pierwszych tygodniach ciąży

Polecane posty

Gość gośćdff

Pomocy czy ktoś się opalał w ciepłych krajach na początku ciązy (pierwsze tygodnie) i czy miało to jakich wpływ na rozwój dzieciątka?? Jestem bliska szaleństwa z uwagi na moją niewiedzę??

Gość gość
W ciazy nie powinno sie palic w ogole.

Gość gość
To nie dzieciatko. To zarodek. Mozesz poronic.

Gość gość
Mama ginekolog o tym pisała ostatnio. Poszukaj na jej stronie. Na pewno ma większą wiedzę niż kafeterianki.

Gość gość
Przede wszystkim niezdrowe dla ciebie.Możesz się paskudnych przebarwień nabawic. Ja nie jestem w ciąży i na egzotycznych wakacjach, to kapelusz, filtry, luźna koszula- po co odslaniac całe ciało jak się nie plywa. Jak się relaksuje na plaży, to pod parasolem, baldachimem etc

Gość gość
Drogie przyszłe mamy,! We wrześniu 2017 roku organizowane jest spotkanie kobiet w ciąży oraz w okresie połogu w Zakopanym. Podczas trzydniowego spotkania kobiety nie tylko będą miały możliwość uczestniczenia w warsztatach z zakresu prawa, psychologii, kosmetologii, medycyny (ginekologia-położna), dietetyka, ale również nauczą się podstawowych elementów z zakresu pierwszej pomocy, a także stylizacji mody. W czasie szkoleń uczestniczkom zapewniony będzie catering (przerwy kawowe oraz obiad), materiały szkoleniowe, a także mnóstwo bonów podarunkowych (m.in. podarunki z gabinetów fizjoterapeutycznych, kosmetycznych, bony odzieżowe). Już dzisiaj Was serdecznie zapraszamy. Szczegóły znajdziecie na facebook.com/projektmamabyc. Polubcie stronę i bądźcie na bieżąco z informacjami w sprawie projektu. Pozdrawiam!

Gość gość
proszę o informację czy kto miał tako sytuację i jak potoczyła się sprawa po urodzeniu dziecka??? Co do czytania na temat czynników terogennych już się zapoznałam interesuje mnie co po 9 miesiącach czy niosło to jakieś skutki mimo niewiedzy i opalania w pierwszych 2-3 tygodniach?