Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alimenty

Polecane posty

Gość gość

Jakie dostajecie alimenty na dziecko i w jakim wieku jest Wasze dziecko? Sąd zasądził mi 500 zł na chore dziecko i nie wiem co zrobić.

Gość gość
800 ale ojciec sam chcial tyle

Gość gość
mój to uważa, że 500 zł to i tak jest bardzo dużo. Sam chciał płacić 300 zł. Zatrudnił się na najniższą krajową i zgrywa wielce poszkodowanego.

Gość gość
Ja ywazam ze 500 zl ok. Ja dokladam drugie 500 zl. Nie wydaje az tyle na dziecko.

Gość gośćlaura
Skad wy macie takie informacje,ze 500zlotych alimentów to i tak duzo,najnizsze jakie moze byc to400zlotych,chociaz obie kwoty sa nawet na zdrowe dziecko tyle co nic,ten rodzic,ktory wychowuje daje o wiele wiecej niz te marne ochlapy,prad,woda,gaz,wszelkie rachunki kosztuja,wizyty u lekarzy,ubrania,zabawki,ksiazki,leki,srodki rehabilitacji,wszystko kosztuje,nikt nie liczy sprawiedliwie,biedni alimenciarze,rzucą ochlapy i wielce biedni,nawet ci co nie placa,komornik zajmuje60 procent dochodu,dzieci to nie zabawki

Gość gość
Ja na daiecko 2.5letbie dostaje 500 zl alimentow. Nie mam 500 plus tak dla jasnosci. Sama dokladam jakies 300 zl i dla Antosia wszystko starcza!!! Ojciec dziecka ma.sie dokladac do dziecka a nie na was!!!! Zrozumcie to! Ja pracuje, zarabiam ok 3500 zl na reke. Moze to nie kokosy ale razem z alimwntami mam 4000 zl. Moze tak chcecie wieksze alimenty bo nie chce wam sie pracowac????

Gość gość
My chcemy sie ugadac miedzy soba puki sie do konca miedzy nami nie wyjasni i na 1,5roczne dziecko 500zl. Mysle ze to wystarczajaco bo placic ma na dziecko nie na mnie.