Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pocieszcie mnie ze bez cwiczeń tez mozna schudnac

Polecane posty

Gość gość

bo cwiczyc nie lubie. Tzn lubie od czasu do czasu sie poruszac, ale nie tak, ze min 5 razy w tyg po 50 min nie krócej itd. Czy komus udało sie schudnac bez takich regularnych cwiczeń? Chciałabym zrzucic ok 8-10 kg.

Gość gość
Zaraz sie tasiemcem leniwy grubasie.

Gość gość
Tasiemca sie balam, ale kiedy zaczęłam ćpać schudlam ile chcialam, bez ćwiczeń, polecam

Gość gość
Tak , mnie się udało zrzucić dużo więcej bez ćwiczeń . Po ciązy dużo przytyłam , przez lata nie mogłam się zmobilizować do odchudzania aż wreszcie przyszedł moment że dojrzałam do tej decyzji. Zastosowałam dietę Montignac i w pół roku schudłam 38 kg .Nie ćwiczyłam ale też nie leniuchowałam bo mam duży dom więc gotowanie , pranie sprzątanie oprócz tego mam duży ogród którym sama się zajmuję łącznie z koszeniem trawy i uprawiałam działkę warzywną . Ruchu więc mi nie brakowało w tym czasie . Jeśłi będziesz skrupulatnie przestrzegać diety to ćwiczenia na początku możesz sobie darować. Z czasem gdy trochę schudniesz zacznie rozpierać Cię energia i wtedy z ochotą zaczniesz ćwiczyć .

Gość gość
Oczywiście, że można. Tak naprawdę redukcja kalorii, to podstawa. Ja schudłam 2x bez ćwiczeń. Teraz np biegam kilka x w tyg, ale generalnie nie łączyłam nigdy diety z większym wysiłkiem fiz.

Gość gość
mozna bez cwiczen. Zredukuj weglowodany do minumum. Zadnych slodyczy i chleb, makaron, kasze, ryz w malych ilosciach. Do picia woda lub kawa/herbata bez cukru. Ja tak robie i nosze roz miar 34. dodatkowo cwicze, ale wykonuje cwiczenia silowe.

Gość gość
Po porodzie dzieciak wyssal ze mnie wszystko! Wazylam 47 kg, przy 168cm wzrostu..chodzacy kosciotrup, a potem dla odmiany 10 lat probowalam przytyc, no ale ja mam problem z regularnym jedzeniem!

Gość gość
Schudnąć można ale nie będzie to zdrowe chudnięcie. A nawet można potem przybrać jeszcze więcej. Po takim niemądrym odchudzaniu w stylu zjem dziennie kilka listków sałaty spowalnia się metabolizm, organizm się broni odkładaniem zapasów, szwankują organy typu tarczyca to też wpływa na szaleństwa na wadze...

Gość gość
Nikt tu nie pisał o lustku sałaty. Raczej o zbilansowanej diecie, bez cukru i minimum węglowodanów. Ja dwa lata temu schudlam 20 kg w 10 mcy. Ruch tyle co przy trójce dzieci, praktycznie zero cukru, zero gazowanych napojów, węglowodany w małych ilościach tylko do 16. Schudlam i trzymam wagę, co ważne przyzwyczajenia również.

Gość Mama 2 plus 2
Ja teraz tak chudne. Zmieniłam nawyki żywieniowe, jem sporo ale duuużo zdrowiej niż wcześniej, zero coli, chipsikow i podjadania. Tylko jedzenie co 3 godziny. W ciąży przytyłam 8 kg, schudłam już 14. Do idealnej wagi brakuje mi jeszcze 4 kg ale i tak nie zamierzam rezygnować ze zdrowych nawyków.

Gość gość
Można i to zdrowo. Ja rok temu schudłam 6 kg w 4 tygodnie, stosowałam dietę jogurtową - dużo jogurtów nat. (prawie do każdego posiłku),odstawiłam fastfoody, alkohol i słodycze (ale 2 kawy dziennie słodziłam po 2,5 łyżeczki) i bez żadnych cwiczeń brzuch zrobił się płaski, efekt utraty wagi utrzymuje się od roku, chociaż wrociłam do złych nawyków, tylko czasami robię detox.

Gość gość
Dokladnie tak jak pisze gosc 16.38